Wpis z mikrobloga

@RomanKarburator: akurat pad jest tani to kupiłem na premierę, ale ze Steam Frame mam ten dylemat. Czy kupić na premierę żeby mieć od razu czy poczekać rok aż zrobią drugi rzut i poczytać opinie w tym czasie.
  • Odpowiedz
@prukfiarz: wiecej wydaje na gry i żarcie na miescie w miesiącu niz ten pad kosztuje... kiedyś szkoda mi bylo 200zł na czapkę wydać, ale sie skapnąłem ze co tydzien tyle wydawałem po klubach i dzieki temu zmienił mi sie mindset.

Po za tym gry i cała branża jest dosyć bliska mojemu sercu od moich lat młodości, a nigdy nie było mi szkoda hajsu na moje hobby bo głównie po to
  • Odpowiedz
@HammerWZZN: Ja nie wnikam kto ile zarabia i na co wydaje, to twoja prywatna sprawa. Chodzi o to, że w tym segmencie urządzeń ten pad jest po prostu obiektywnie drogi i tu nie ma o czym dyskutować. Gdyby np. Ubisoft coś takiego odwalił to byłaby inba, no ale Valve jak zwykle ma ulgę.
  • Odpowiedz
@prukfiarz: no od ubisoftu bym pada nie kupił, to prawda że do Valve mam większe zaufanie, tak to w sumie działa. Kupuje się od firm którym się ufa. A to że ten sprzęt jest nie warty swojej ceny to prawda, ale ostatecznie dowiemy się tego jak już pojawią się testy społeczności. Może się okaże że to jakiś absolutny przełom.
  • Odpowiedz