Wpis z mikrobloga

@Geralt678: where kontrowersja? Normalna typiara, bez niewiadomo jakich oczekiwań. Jak zobaczyłem post to myslałem, że będzie coś o tym, że chłop ma jej suknie kupić na to wesele albo c--j wie co, a tu normalna akcja zupełnie...
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: spotykałem się kiedyś z wyższą od siebie babą a jestem brzydki jak noc, a ta nie szuka partnera życiowego tylko typa na wesele. Szukanie partnera życiowego to złożona sprawa, zakochanie się nie jest racjonalne i często człowiek zakochuje się w kimś, kto jest zupełnie nie w jego typie, albo niezupełnie w jego typie. Nie da się zakochać w kimś ze zdjęcia na apce randkowej
  • Odpowiedz
@slabart12: jest wyraźnie napisane "żeby było wygodnie na parkiecie". Jak sobie wyobrażasz podstawowy obrót jak nie dasz rady utrzymać ręki ponad jej głową? Was już do reszty p----------o z tym przewrażliwieniem o wzrost xD
  • Odpowiedz
Jak sobie wyobrażasz podstawowy obrót jak nie dasz rady utrzymać ręki ponad jej głową?

@Qraape: Tańczyłem z wyższymi o kilka centymetrów i nigdy to nie był problem.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: @Geralt678 @slabart12 to o wzrost chodzi? xD jeeeebana księżniczka, ma CZELNOŚĆ mieć jakiekolwiek wymagania! HA TFU co się dzieje z tym światem...

BTW to jest ten wykopkowy stan umysłu dla którego zaglądam na tagi przegry i tinder xD samo gęste, panowie!
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: odpowiedź jak z podręcznika dla wykopkowego frustrata, brawo xD
Ona nie przeczyta, ale czasem żonie screenuje takie lepsze smaczki black czy tam redpillowe i wysyłam z roboty.
  • Odpowiedz
odpowiedź jak z podręcznika dla wykopkowego frustrata, brawo xD

@Magik88: mocne spostrzeżenie jak na kogoś kto zaspermił wątek rodem z podręcznika wykopowego spermiarza.

żonka musi mieć niezła beke ze ma takiego jelenia za faceta. troche poudaje ze ją obchodzi co jej tam wysyłasz z wykopu, ale za dojenie cie z kasy warto.
  • Odpowiedz