Wpis z mikrobloga

Miałem A3 8P (niestety w turbognoju). Prowadziło się świetnie, fajnie wykonane, IMO mimo upływu czasu wciąż dobrze wygląda.
No ale ten tutaj to żaden sleeper. Nieoryginalne felgi, żółte hamulce z Porsche i jeszcze gównonaklejka z Instagramem.
  • Odpowiedz
@_kierowca_bombowca_: ostatnio mnie taki wyprzedzał na podwójnej ciągłej na czołówkę (jechalem 5km/h ponad limit prędkości - za wolno). Nie pierwszy raz jak stare grzebane audi coś odwaliło i pewnie nie ostatni. Kiedys było BMW, teraz Audi
  • Odpowiedz
@_kierowca_bombowca_:

Jak Wam się podoba taki sleeper?

Dopiero co miałem z takim do czynienia pierwszego dnia majówki na S3 gdzieś koło Polkowic. Najpierw wisiał mi na dupie, bo czekałem na lewym pasie aż dostawczak wyprzedzi autobus, waląc klaksonem i światłami. Ciekawe, miałem mu się teleportować sprzed nosa, czy jak?

Potem koniecznie chciał mnie wyprzedzić, ale szybko się przekonał, że niemiecki dieselek to trochę za mało jak na benzynowe Punto...
  • Odpowiedz
  • 3
@_kierowca_bombowca_: @klawiszs
Mam takiego a3 8p sportback, 5 drzwi, przeżył że mną 3 przeprowadzki i jestem zaskoczony jak ładnie mieszczą się w nim kartony przeprowadzkowe z Ikei, tyle się da zapakować a i tak prowadzi się całkiem dobrze i pomimo lat wygląda całkiem nieźle, zwarta bryła bez udziwnień i nadal mi się podoba jak wygląda na tle tych nowych aut trochę kiczowatych projektowanych pod chińskie gusta
  • Odpowiedz