Aktywne Wpisy

curiousboi +45

Lucidus 0
Macie jakieś pomysły jak pozbyć się zapachu moczu z drewnianych paneli? Pies zesikal się podczas ostatniej burzy, w nocy i nie zauważyłem, zdążyło wsiąknąć przez noc i nadal czuć taki nieprzyjemny zapach szczyn.
Są preparaty jakieś specjalne ale nie wiem jak że skutecznością tego, ktoś coś poleca?
#pytanie #kiciochpyta #pies #pytaniedoeksperta
Są preparaty jakieś specjalne ale nie wiem jak że skutecznością tego, ktoś coś poleca?
#pytanie #kiciochpyta #pies #pytaniedoeksperta

Biorę już od jakiegoś czasu Ozempic (zwiększana dawka stopniowo) i obecnie jest to 1 mg od miesiąca. Z powodu wagi i wysokiego cukru. Jakoś dwa tygodnie temu złapała mnie nagła biegunka (zielona) i odbijanie się zgniłymi jajkami. Trwało to tydzień - myślałem, że zatrucie. Potem przeszło, a dziś znowu to samo...
Nie wiem czy to przez Ozempic i jego skutki uboczne, czy coś innego... Ktoś miał też może tak? Albo wie co zrobić, aby nie wracało? Ogólnie biorę ten Ozempic 1 mg od miesiąca, a jego efekty są mizerne - są dni kiedy faktycznie długo jestem najedzony, ale waga w ogóle nie spada (poza czasem z biegunkami, ale to chyba nie o to chodzi).
#ozempic #odchudzanie #cukier #cukrzyca
Przez pol roku diety niskoweglowodanowej schudłem więcej niż po ozempic przez rok i bez wymiotów każdego dnia i czucia sie jak g---o cały ten
@asdfghjkl: no właśnie boje się wzrostu cukru po odstawieniu ozempicu, ale skonsultuje z lekarzem tę dietę