@SystemHalted2_0: Koleś ma poziom 39 i ocene 1148 a tu jakiś frajer co dołączył w czerwcu bieżącego roku go o coś prosi, beka z lamusa niech zna swoje miejsce i wbije wyższy level.
@SystemHalted2_0: i to pisze kondon rocznik 1994, za małolata myślałem że te wszystkie zgredy zdechną i będzie w kraju lepiej ale ich synowie są jeszcze gorsi
@SystemHalted2_0: a wystarczyło zadać to pytanie jaki Jolka1990 i za awatar wstawić jakas wygenerowana przez AI Grażynke. Tak by mu spucha uderzyła do głowy że by przyjechał osobiście pomoc. Ogólnie polecam tak robić: zadawać wszędzie pytania jako kobieta, polskie napalone hindusy zrobią wszystko
@duszan_z_kapitana_d--y: mam jednak wrażenie, że na innych forach użytkownicy byli serdeczni i pomocni, elektroda to jednak był/jest wyjątek. Ja kompletnie zielony w temacie motoryzacji dzięki Civic forum tyle nauczyłem się o mojej starej UFO, że mógłbym aplikować do ASO Hondy i nikt mi nigdy nie napisał, że to było w drugiej klasie samochodówki czy dopiero po 17 zlocie civicclubu mogę o to pytać
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierzdata w nicku to rok w którym pierwszy raz trzymał lutownicę w ręku?
Nie pomógł: 2137
źródło: FB_IMG_1777973004528
Pobierz