Wpis z mikrobloga

Panowie, wbijam dzisiaj kij w mrowisko!
ProszΔ™ nie kamieniujcie! πŸ˜†

Chcę tylko skłonić do autorefleksji typu "a może jednak jestem w będzie? Może blackpill to wypaczona skrajność? Może zachwianie jakiejś części kobiet przerzucam na wszystkie kobiety?"

Syndrom kwaΕ›nych winogron.
Pochodzi z bajki Ezopa o lisie i winogronach. Lis nie mógł dosięgnąć winogron, więc stwierdził, że pewnie są kwaśne i nie ma co ich chcieć. To psychologiczny mechanizm racjonalizacji - umniejszamy wartość tego, czego nie możemy mieć, by poczuć się lepiej.

KiedyΕ› juΕΌ ktoΕ› poruszyΕ‚ ten temat w kwestii #blackpill. Jakoby przegrywowy cope to taki syndrom kwaΕ›nych winogron.

#przegryw #blackpill #cope #ai #slop #aislop #redpill #logikaniebieskichpaskow

Ps. Wzrostu, linii szczΔ™ki i kilku innych rzeczy nie zmienicie. Ofkors.
c.....z - Panowie, wbijam dzisiaj kij w mrowisko! 
ProszΔ™ nie kamieniujcie! πŸ˜†

ChcΔ™ ...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: 1000059158

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@t4f9oy55: popieram - c-----y post.

PS Kiedy normik dorwie siΔ™ do AI to zamiast ulepszyΔ‡ i wykorzystaΔ‡ tΔ… energiΔ™ do oparcia siΔ™ naukowo to walnie shit post bo przecieΕΌ blackpill to shitposting, co nie? (⌐ Ν‘β–  ΝœΚ– Ν‘β– ) Po co w ogΓ³le szukaΔ‡ i myΕ›leΔ‡ - lepiej Ε‚apaΔ‡ papkΔ™ tak jak mnie nauczono w socjalizacji - normik - tyle, ΕΌe bez genΓ³w - failed normie
  • Odpowiedz
@Quashtan:

Po co niektΓ³rzy codziennie walΔ… po kilkanaΕ›cie wpisow #blackpill i #przegryw?
(CzΔ™Ε›Δ‡ to trolle, ale to osobny temat)

Ja rozumiem czasem sobie pośmieszkować w tematyce blackpilla, ale non stop walenie postami o tym jakie to baby są płytkie itp - to
  • Odpowiedz
@slabart12: oni siΔ™ zawsze gubiΔ… w tych ich zeznaniach i narracjach ( Ν‘Β°( Ν‘Β° ΝœΚ–( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)Κ– Ν‘Β°) Ν‘Β°)

PS To jest ta czΔ™Ε›Δ‡ niezmienna u normikΓ³w - rozpoznasz z daleka.
  • Odpowiedz
@cuceusz: PokaΕΌ mordΔ™ to ocenimy - w necie kaΕΌdy moΕΌe byΔ‡ przegrywem jak tak napisze - ja na przykΕ‚ad - napisze, ΕΌe jestem oski - sprawdzisz to? Raczej nie ( Ν‘Β°( Ν‘Β° ΝœΚ–( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)Κ– Ν‘Β°) Ν‘Β°)

PS Dodaj czarny pasek jak na zdjΔ™ciach z sΔ…dΓ³w karnych - tak to ciΔ™ nikt nie rozpozna XD
  • Odpowiedz
To w końcu mamy uczyć się relacji czy znaleźć sobie inne produktywne zajęcie? Bo już się pogubiłem...

@slabart12:

To sugerowaΕ‚ chat. Jak jesteΕ› fabryczny odkΔ…d genetyczny to lepiej z najeΕ›Δ‡ cisie jakieΕ› zajΔ™cie.
  • Odpowiedz
@cuceusz: wyciΔ…gam proce i kamienie. To taka sama gadka jak nie wiem w oceanie moΕΌesz znaleΕΊΔ‡ skrzynie z skarbami - teoretycznie istniejΔ… ale powodzenia w szukaniu, i tak samo powodzenia w przebijaniu blackpilla ktΓ³ry bajek nie sprzedaje. Katastrofa Demografii siΔ™ pogΕ‚Δ™bia, kobiety bΔ™dΔ… coraz gorsze a blackpill kaΕΌdego dopadnie - mnie przeΕ›laduje na kaΕΌdym kroku przypominajΔ…c mi ΕΌe jestem odpadem genetycznym. Ukrywanie blackpilla nie spowoduje jego znikniΔ™cia ;) a ΕΌe
  • Odpowiedz