Aktywne Wpisy

annlupin +32
i cyk kolejny co ma mnie na czarno wyΕapany to moΕΌna iΕΔ se horrora obejrzeΔ na spokojnie a co uwas
#annlupinpisze
#annlupinpisze

NiektΓ³rzy tu p------Δ
, ΕΌe apki sΔ
tak zrobione ΕΌeby pΕaciΔ i bez tego to nie ma sie dopasowaΕ ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°). A wiΔc odblokowaΕem wczoraj badoo premium i przeswipowaΕem caΕΔ
WarszawΔ z odlegΕoΕciΔ
do 100km, z czego dostaΕem zaledwie 30 par (poΕowa to jakieΕ samotne mamusie i wieloryby). ZdjΔcia mam pooceniane na 9,7-10 na photofeeler
#p0lka #blackpill #tinder #logikarozowychpaskow
#p0lka #blackpill #tinder #logikarozowychpaskow
ΕΊrΓ³dΕo: Zrzut ekranu 2026-07-16 222757
Pobierz

ProszΔ nie kamieniujcie! π
ChcΔ tylko skΕoniΔ do autorefleksji typu "a moΕΌe jednak jestem w bΔdzie? MoΕΌe blackpill to wypaczona skrajnoΕΔ? MoΕΌe zachwianie jakiejΕ czΔΕci kobiet przerzucam na wszystkie kobiety?"
Syndrom kwaΕnych winogron.
Pochodzi z bajki Ezopa o lisie i winogronach. Lis nie mΓ³gΕ dosiΔgnΔ Δ winogron, wiΔc stwierdziΕ, ΕΌe pewnie sΔ kwaΕne i nie ma co ich chcieΔ. To psychologiczny mechanizm racjonalizacji - umniejszamy wartoΕΔ tego, czego nie moΕΌemy mieΔ, by poczuΔ siΔ lepiej.
KiedyΕ juΕΌ ktoΕ poruszyΕ ten temat w kwestii #blackpill. Jakoby przegrywowy cope to taki syndrom kwaΕnych winogron.
#przegryw #blackpill #cope #ai #slop #aislop #redpill #logikaniebieskichpaskow
Ps. Wzrostu, linii szczΔki i kilku innych rzeczy nie zmienicie. Ofkors.
ΕΊrΓ³dΕo: 1000059158
PobierzKomentarz usuniΔty przez autora Wpisu
PS Kiedy normik dorwie siΔ do AI to zamiast ulepszyΔ i wykorzystaΔ tΔ energiΔ do oparcia siΔ naukowo to walnie shit post bo przecieΕΌ blackpill to shitposting, co nie? (β Ν‘β ΝΚ Ν‘β ) Po co w ogΓ³le szukaΔ i myΕleΔ - lepiej ΕapaΔ papkΔ tak jak mnie nauczono w socjalizacji - normik - tyle, ΕΌe bez genΓ³w - failed normie
Po co niektΓ³rzy codziennie walΔ po kilkanaΕcie wpisow #blackpill i #przegryw?
(CzΔΕΔ to trolle, ale to osobny temat)
Ja rozumiem czasem sobie poΕmieszkowaΔ w tematyce blackpilla, ale non stop walenie postami o tym jakie to baby sΔ pΕytkie itp - to
PS To jest ta czΔΕΔ niezmienna u normikΓ³w - rozpoznasz z daleka.
PS Dodaj czarny pasek jak na zdjΔciach z sΔ dΓ³w karnych - tak to ciΔ nikt nie rozpozna XD
@slabart12:
To sugerowaΕ chat. Jak jesteΕ fabryczny odkΔ d genetyczny to lepiej z najeΕΔ cisie jakieΕ zajΔcie.
Komentarz usuniΔty przez autora
Uuu.... Nazwany normikiem. Jak miΕo. πPomarzyΔ moΕΌna. π
@strusssiek:
Π΄Π° ππ»