Wpis z mikrobloga

jakie polecicie fajne ścigałki z jakimś zdobywaniem progresu pod kierownice na #pcmasterrace

gran turismo mi sie kiedyś podobało z motywem zdobywania autek ale nie mam ps5'tki.

no i forza horizon, ale to bardziej pod pada...

#ets2 juz mi sie troche znudzilo :P

#steam
Julek85 - jakie polecicie fajne ścigałki z jakimś zdobywaniem progresu pod kierownice...

źródło: image

Pobierz
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Julek85: nie ma nic ciekawego jeżeli idzie o typowe ściganie, w tej roli świetnie spełnia sie Euro Truck Simulator 2 lub American Truck Simulator, demo można pobrać ze steam. Ja zrobiłem tem błąd i teraz miedzy sesjami w LMU, ACC czy AMS2 raz dziennie włączam bo mocno wciąga.
  • Odpowiedz
@Kokokolinoo: Z czego w BeamNG nie masz tego ciągu dopaminy którego szuka OP, ale to nadal bardzo zacna gra i zapewne najbardziej realistyczny symulator jazdy dostępny, w sam raz pod kierownicę. No i można jeździć Polonezem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@sEB-q: hehe no wlasnie pisalem ze ets mi sie troche juz znudzil. ale zobacze moze jakies nowe dlc jest ktorego jeszcze nie kupilem. przy czym ja tam jezdzilemw singlu z cheatengine speeedhackiem na 1,25x chyba odpalonym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Julek85: heh, jak już nabędziesz skilla to polecam wyścigi endurance w polskiej lidze asstto corsa.
Nigdy tak się nie spociłem jak świnia w fotelu. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Immersja 100%.
  • Odpowiedz
A wiecie że to jakże ważne pytanie dnia z JEDNYM PLUSEM obecnie (6:58) jest na głównej stronie jakże wspaniałego wypokowego portalu?

To musi być szczerze ważne pytanie dnia!
  • Odpowiedz