Wpis z mikrobloga

Anna 27 Kraków

Zgłoszenie bcc9dc1cc0157a72 z dnia 2026-05-02 02:10:15

Imię: Anna
Miejscowość: Kraków

Kim jestem?
Jestem Anka, ale mówią na mnie Kosa. Pochodzę z Krakowa z Nowej Huty. Urodziłam się w 1998r. Lubię nocne spacery i jeżdżenie bez celu po mieście, uwielbiam rozmawiać jeśli jest z kim i na jaki temat bo rozmowy o niczym są nudne. Z muzyki słucham rapu [AVE2T4, 3W, Szad, Peja, PiH, Kobik, Gajor, Gajowy, Chada, Rena, Ryfa, Wdowa, MałaNMZ] ale to nie wszystko bo jeszcze kilku innych wykonawców a post przecież nie o muzyce. Jestem na ogół spokojna, nie za bardzo lubię koncerty i duże tłumy więc na pewno z tobą nie pójdę ale za to możemy razem słuchać muzyki to też jest fajne. Lubię rozmawiać na każdy temat i lubię też szczerość w obie strony, jeśli ktoś coś do mnie ma to wole to usłyszeć od tej osoby wprost a nie zabawa w głuchy telefon i ja też tak robie że jeśli coś mi nie pasuje to komunikuje to tej osobie a nie całemu miastu i połowie okolicznych wioch. Zaufanie to ryzyko ale do kogoś trzeba je mieć, już się kilka razy zawiodłam, może tu się uda. Jestem osobą wyrozumiałą, zawsze się staram zrozumieć drugiego człowieka i pomagać jeśli mogę ale jeśli ktoś daje mi szacunek to daje go tyle co odbieram. A co do mężczyzn to wole starszych tak 35+. Fajnie by było jakbyś był z Krakowa ale zapraszam do rozmowy też osoby spoza Krakowa :)

Wygląd
Wzrost:166cm
Waga:82.3kg [jestem w trakcie spadania z wagi, jeszcze miesiąc temu było 90 i niedługo mam nadzieje wrócić do starej wagi 66kg]
Włosy: czarne
Oczy: zielone

Znaki szczególne: tatuaż doberman z bronią w pysku i napisem Ave 2T4 na rękojeści. blizny na przedramieniu lewym

Zainteresowania
Psychologia
Medycyna (sądowa i psychiatria)
Prawo
Chemia

Czego oczekuję?
Posiadania empatii, wyrozumiałość, szacunek i to wszystko tyczy się oczywiście obu stron.
Nie wymagam przynoszenia milionów do domu bo to nie jest w miłości ważne, ale wymagam tego żeby nie stosować przemocy ani psychicznej ani fizycznej więc jak jesteś peugeotem 207 i narcyzem to już możesz ominąć ogłoszenie i scrollować dalej.

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Na spontanie

Stosunek do ślubów, dzieci, używek
z używek można wyjść ale ze ślubu i dziecka troche trudniej ;) a tak na poważnie to wszystko jest do dogadania, jeśli lubisz sobie wypić czasem p--o czy zajarać to mi to w niczym nie przeszkadza, byleby to było z umiarem i z głową. Dzieci i ślub to już w rozwoju znajomości się zobaczy bo każdy człowiek jest inny. Ale na pewno bym nie chciała mieć ślubu na który będe musiała brać kredyt, jeśli już to dość skromny i na małą liczbe osób.

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie

#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonykrakow #mirabelkaszukamirka
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wymagam tego żeby nie stosować przemocy ani psychicznej ani fizycznej więc jak jesteś peugeotem 207

@MirekSzukaZony: ja rozumiem że nie każdy jest zwolennikiem francuskiej motoryzacji, I niektóre rozwiązania techniczne czy dostęp serwisowy może być kłopotliwy, ale peugeot 207 jeszcze był spoko. 208 bym bardziej kojarzył z przemocą psychiczną i fizyczną bo tam już były te silniki prince
  • Odpowiedz