Aktywne Wpisy

bydlo +18
śmieszą mnie wykopki co kibicują garnuchom zamiast Argentyńskiej rasie panów #mecz

źródło: temp_file4262804392098669525
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file4262804392098669525
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Chodzi mi o konkretne słowa premiera albo jakikolwiek realny dokument/argument, który to uzasadniał „na gorąco”. Czy to była kwestia jakichś konkretnych przepisów, które nas blokowały, czy po prostu decyzja polityczna? Ktoś ma pod ręką jakieś źródła albo pamięta, jak to wtedy tłumaczyli?
#smolensk #historia #pytanie #polska
źródło: z20593890AMP,Wrak-prezydenckiego-tupolewa-w-Smolensku--11-kwiet
PobierzO ile pamiętam rudy mowil ze to byl samolot cywilny to wg tych przepisów bedzie to rozpatrywane
Druga strona mówiła ze przeciez lądowali na lotnisku wojskowym to jaki lot cywilny
Juz pomijam ze ja nigdy bym nie oddał ruskim niczego w analizę xD
Ale jak wspomnialem - googlane na szybko wiec trza by przeczytac ten aneks 13 a mi sie nie chce :P
Cały smród byl wkoło tego ze to powinien byc jako lot wojskowy a wtedy to już konwencja chicagowska idzie do śmietnika
@Rudz1elec: A to niby jaki lot byl? WOJSKOWY? :DDDD
Moze tam byli jacys wojskowi na pokladzie. Ale to byl nadal lot
Chcesz to szukaj sobie
A co z tego ze ladowal sie na wojskowym lotnisku? Cywile nie moga? Cywile staja sie nagle zolnierzami skoro wsiadaja na wojskowym lotnisku/wysiadaja na wojskowym lotnisku?
Cessna nagle staje sie F35 skoro wyladowala na wojskowym lotnisku? (bo miala awarie a to bylo najblizsze lotnisko)
Tu sie nie ma o co klocic - to byl jaknajbardziej lot cywilny. Owszem ze "urzedowy i oficjalny". Ale
Zatem swoje wywody i udowodnienie tezy kieruj do OPa albo do siebie, mnie to nie interesuje xd
@Galaktyk: Ale mirku na jakiej podstawie bys chcial przyjac ze to byl lot wojskowy? Serio pytam. No bo wiesz... Jednak by nalezalo miec jakies argumenty zeby wyjsc z takim tematem. Ja osobiscie nie widze takowych.
A co do sledztwa... "terrain... pull up" Mowi Ci to cos? Pilot ktory wczesniel odmowil ladowania w gruzji niefajnie skonczyl. Mowi Ci to cos? Obecnosc osob trzecich w
Po drugie, to w kwestii o którą pytasz wypowiadałem się na mirko przy okazji
tylko przypomnę że ruski zestrzelili pasażerski samolot na donbasem i do dziś żadnego śledztwa nie bylo
Tymczasem w cywilizowanym świecie ciężar dowodowy spoczywa na