Wpis z mikrobloga

#rozdajo

Cześć! Bliska mi osoba prowadzi pięciominutowe, bezbolesne ( ͡° ͜ʖ ͡°) badanie na temat oszustw finansowych do swojej pracy magisterskiej. Każdy człowiek dobrej woli proszony jest o wzięcie w nim udziału.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSep14l3ANEL26Kd4HA3LR5vCy3rKw5E8PUclRxIBphAoqu4zw/viewform?usp=send_form&usp=embed_facebook

Z ogromnego kredytu wdzięczności organizuję #rozdajo. Do wygrania kod na pszne.pl za 50 zł. Losowanko przez mirko.pro w piątek 8.05.2026 o 20 z losowego plusa. Mam nadzieję, że każdy z plusujących ma badanie już za sobą. ( ͡ ͜ʖ ͡)

Pozostając w temacie zapraszam do wzięcia udziału w piramidzie (TO NIE JEST SCAM!) #amberplus

++ AMBER PLUS ++

1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz

#profit #ankieta #studia #finanse #gielda
Mirusek - #rozdajo 

Cześć! Bliska mi osoba prowadzi pięciominutowe, bezbolesne ( ͡° ...

źródło: image

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mirusek: rozumiem, że jak potem nie odbędzie się losowanie i nikt nie dostanie tego rozdajo 50zł to będzie praktyczne doświadczenie z oszustw finansowych? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Mirusek: Nagroda wydana, czas na małą statystykę.

W czasie trwania #rozdajo zebrano 50 odpowiedzi. 10 z nich potwierdzona została z pozawykopowych źródeł. Zakładając, że pozostałe pochodzą z wykopu daje to konwersję plusów na odpowiedzi w stosunku 60/40. Oznacza to, że ankietę wypełniło 2/3 plusujących.

Dzięki za każde wypełnienie! A 1/3 plusujących niech przemyśli swoje zachowanie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz