Cześć! Bliska mi osoba prowadzi pięciominutowe, bezbolesne ( ͡°͜ʖ͡°) badanie na temat oszustw finansowych do swojej pracy magisterskiej. Każdy człowiek dobrej woli proszony jest o wzięcie w nim udziału.
Z ogromnego kredytu wdzięczności organizuję #rozdajo. Do wygrania kod na pszne.pl za 50 zł. Losowanko przez mirko.pro w piątek 8.05.2026 o 20 z losowego plusa. Mam nadzieję, że każdy z plusujących ma badanie już za sobą. (⌐͡■͜ʖ͡■)
Pozostając w temacie zapraszam do wzięcia udziału w piramidzie (TO NIE JEST SCAM!) #amberplus
++ AMBER PLUS ++
1. Plusujesz post 2. Plusujesz wszystkie komentarze 3. Dopisujesz swój komentarz 4. Reszta plusuje Twój komentarz
@Mirusek: rozumiem, że jak potem nie odbędzie się losowanie i nikt nie dostanie tego rozdajo 50zł to będzie praktyczne doświadczenie z oszustw finansowych? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Mirusek: Nagroda wydana, czas na małą statystykę.
W czasie trwania #rozdajo zebrano 50 odpowiedzi. 10 z nich potwierdzona została z pozawykopowych źródeł. Zakładając, że pozostałe pochodzą z wykopu daje to konwersję plusów na odpowiedzi w stosunku 60/40. Oznacza to, że ankietę wypełniło 2/3 plusujących.
Dzięki za każde wypełnienie! A 1/3 plusujących niech przemyśli swoje zachowanie ( ͡º͜ʖ͡º)
Cześć! Bliska mi osoba prowadzi pięciominutowe, bezbolesne ( ͡° ͜ʖ ͡°) badanie na temat oszustw finansowych do swojej pracy magisterskiej. Każdy człowiek dobrej woli proszony jest o wzięcie w nim udziału.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSep14l3ANEL26Kd4HA3LR5vCy3rKw5E8PUclRxIBphAoqu4zw/viewform?usp=send_form&usp=embed_facebook
Z ogromnego kredytu wdzięczności organizuję #rozdajo. Do wygrania kod na pszne.pl za 50 zł. Losowanko przez mirko.pro w piątek 8.05.2026 o 20 z losowego plusa. Mam nadzieję, że każdy z plusujących ma badanie już za sobą. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Pozostając w temacie zapraszam do wzięcia udziału w piramidzie (TO NIE JEST SCAM!) #amberplus
++ AMBER PLUS ++
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
#profit #ankieta #studia #finanse #gielda
źródło: image
Pobierzźródło: 1000008574
PobierzWygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 8 maja 2026 - 20:00
Liczba zwycięzców: 1
źródło: Zrzut ekranu 2026-05-04 192709
Pobierz0,5% w skali roku na koncie oszczędnościowym to jest biznes! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Wszystkie szczegóły znajdziesz tutaj ᶘᵒᴥᵒ
W czasie trwania #rozdajo zebrano 50 odpowiedzi. 10 z nich potwierdzona została z pozawykopowych źródeł. Zakładając, że pozostałe pochodzą z wykopu daje to konwersję plusów na odpowiedzi w stosunku 60/40. Oznacza to, że ankietę wypełniło 2/3 plusujących.
Dzięki za każde wypełnienie! A 1/3 plusujących niech przemyśli swoje zachowanie ( ͡º ͜ʖ͡º)