Wpis z mikrobloga

Taki domek dla owadów wydrukowałem 3 lata temu jak mialem jeszcze drukarkę 3d. Przez długi czas nic nie chciało sie tam zadomowić aż do teraz. Słabe zdjęcie bo to screen, ale widac ze 3 dziurki sa juz zajęte a do kolejnej lata cos co przypomina pszczołę.

#owady #pszczoly #druk3d
Meciek - Taki domek dla owadów wydrukowałem 3 lata temu jak mialem jeszcze drukarkę 3...

źródło: 1000084433

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@Kemo: Weź klocek z drewna wkrętarkę zrób 40 otworów a nie drukujesz śmieci. Murarkom też się bardziej spodoba jak plastikowe g---o.
  • Odpowiedz
Taki domek dla owadów wydrukowałem 3 lata temu jak mialem jeszcze drukarkę 3d. Przez długi czas nic nie chciało sie tam zadomowić aż do teraz. Słabe zdjęcie bo to screen, ale widac ze 3 dziurki sa juz zajęte a do kolejnej lata cos co przypomina pszczołę.

@Meciek: pszczoły to chyba sobie chcą poskrobać drewno żeby zrobić z tego papkę i zakleić wylot - z plastiku chyba nie będą mogły... brakuje
  • Odpowiedz
@dktr @Meciek: haha, niesamowite community ludzi z 2 lewymi łapami sobie chinole wyhodowali, gdzie ta unia jest żeby zakazać tego plastikowego szajsu zasmiecającego planete. Plastikowy domek dla pszczół, jprd, pewnie jeszcze dorosły chłop
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@kromeczek: uwielbiam tą społeczność gdzie każdy tylko patrzy jak sie p-------ć do drugiej osoby i pocisnąć. Już pędzę i robie otwory wiertarka żeby hakis przegryw z wykopu nie miał sie o co p-------ć.
  • Odpowiedz
@kromeczek: więcej materiału zmarnuje wiercąc w drewnie, czyli je usuwając niż drukując potrzebną strukturę z filamentu z kukurydzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kemo: dorosły chłop chwali się w necie że mu drukarka 3d przerobiła plastikowy kabel na kawałek plastiku który może i nie spełnia swojej absurdalnej funkcji domku dla owadów, za to zanim trafi ostatecznie na smietnik to przy okazji rozpyli troche mikroplastiku na zewnątrz, let that sink in. Nieironicznie sądze że unia powinna wprowadzić jakieś obowiązkowe prawo jazdy na te drukarki w stylu dronów, jak ktoś rzeczywiscie potrzebuje to sobie wyrobiłby
  • Odpowiedz