Wpis z mikrobloga

@locoloco09-: robiłabym od razu. Zmiany są na razie planowane, nie wiemy przecież jak będzie wyglądał cały egzamin. Bo skoro likwidują plac, to zmieni się pewnie jeszcze wiele wytycznych. A co jeśli baza pytań będzie mniejsza, ale za to niejawna? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Najlepiej robić tak, żeby brać sprawy w swoje ręce, nie zdawać się na czynniki zewnętrzne, które nie są jeszcze oczywiste. Nie szukaj wymówek,
  • Odpowiedz
Czy warto czekac na zmiany zwiazane ze zmniejszeniem ilosci pytań i usunieciem placu jezeli chce isc zdawac prawko na B - automat? :D czy nie czekać?

@locoloco09-: Nie warto czekać, jak chcesz to idź teraz. @Wredna_pomarancza Ma rację, zmiany są na razie planowane i tak naprawdę nie wiadomo kiedy będą a pamiętaj, że jeszcze w międzyczasie są wybory więc to może być i za 2-3 lata. Poza tym ja
  • Odpowiedz
@AndrzejInstruktor: wiem, że Ty wiesz ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Ale mam wrodzoną nieufność, dopóki nie jest spisane i podpisane. Wszak nie Wy podpisujecie.
Ale i tak super, że są takie solidne konsultacje, może to będzie miało ręce i nogi. :D

Nie mniej i tak jestem zdania, żeby jak już coś robić,
  • Odpowiedz