@Runaway28: chroniczny stres Nieprzespane noce Ciągle niewyspanie Konkurencja na rynku pracy Dorabianie w śmieciowych glovo czy bieganie po rusztowanie ew magazyn czy
@elofrytki: nawet dałbym plusa ale pamiętam jak pisałeś: ,,JA NIE WIEM JAK MOŻNA NIE UMIEC GADAC Z DUPAMI MOWISZ OBOJETNIE CO A POZNIEJ JAKOS TO BEDZIE" A tutaj z kolei piszesz: ,,Jak musisz kombinować z dupami to już przegrałeś ... ... To one same spermia do cb jak ma coś z tego być
Co ty piszesz intzelu nie zwalaj winy na rodziców intzelu ty też tak mogłeś mieć jak te oskarki wystarczyło wcześniej wstawać i więcej się uczyć intzelu
@elofrytki: Nie wiem jak jest na innych kierunkach ale na informatyce jedyne co robisz to albo jesteś na uczelni, po uczelni do pracy albo jak masz stypendium to na hacjendę i piszesz jakieś syfy bez końca. Nad projektami siedizsz od rana do nocy, czytasz, oglądasz materiały, połowy z tego nie wiesz. W międzyczasie męczą cie syfiastymi przedmiotami jak wf czy inna etyka na które trzeba czas marnować. Męczysz się z
Skąd u was taki ból d--y o tę akcję? Niech się ludzie cieszą. Dajcie się ludziom pocieszyć w tym smutnym jak kij świecie. Lepsze to, niż kolejne kłótnie i wojny. #latwogang
Komentarz usunięty przez moderatora
ZALOZ KOSZULE I IDZ DO URZEDU PRACY
Gdzie sam nie ma roboty bo jest wyjebem
Vs
Ojciec
Karty zostały rozdane zanim usiedliśmy do stołu
Możesz jak chomik j---ć a i tak gowno
Przestałem patrzeć na ludzi co mają wchuj siana jak na typów co coś
chroniczny stres
Nieprzespane noce
Ciągle niewyspanie
Konkurencja na rynku pracy
Dorabianie w śmieciowych glovo czy bieganie po rusztowanie ew magazyn czy
,,JA NIE WIEM JAK MOŻNA NIE UMIEC GADAC Z DUPAMI
MOWISZ OBOJETNIE CO A POZNIEJ JAKOS TO BEDZIE"
A tutaj z kolei piszesz:
,,Jak musisz kombinować z dupami to już przegrałeś ...
... To one same spermia do cb jak ma coś z tego być
Najgorzej jak jesteś zwykłym mirkiem
Nie żaden Pato czy banan
Szara klasa co jeździ busem na magazyn za minimalną i mieszka z matka
nie
Co ty piszesz intzelu nie zwalaj winy na rodziców intzelu ty też tak mogłeś mieć jak te oskarki wystarczyło wcześniej wstawać i więcej się uczyć intzelu