Aktywne Wpisy

MagicznyMariusz +197
źródło: 1000025479
Pobierz
michalxd21 +70
Dobra, gratulacje dla Norwegii - mieli być czarnym koniem i dowożą ten status.
Aczkolwiek boli mnie jeden fakt niesamowicie - Polska mogła być taką Norwegią w 2018 gdyby nie alkoholik Glik i taktyczna defekacja Nawałki.
Liderzy - topowy napastnik na świecie i bardzo dobry pomocnik. Ofensywny prawy obrońca grający w Borussi Dortmund. Drugi napastnik na poziomie - Haaland i Lewandowski, Odegaard i Zieliński, Ryerson i Piszczek, Sorloth i Milik. Nawet duet środkowych
Aczkolwiek boli mnie jeden fakt niesamowicie - Polska mogła być taką Norwegią w 2018 gdyby nie alkoholik Glik i taktyczna defekacja Nawałki.
Liderzy - topowy napastnik na świecie i bardzo dobry pomocnik. Ofensywny prawy obrońca grający w Borussi Dortmund. Drugi napastnik na poziomie - Haaland i Lewandowski, Odegaard i Zieliński, Ryerson i Piszczek, Sorloth i Milik. Nawet duet środkowych
źródło: image
Pobierz

Nie mam sztywnego limitu budżetu, ale cena/jakość jest dla mnie dość ważna
#rowery #roweryelektryczne #mtb #emtb
ubezpieczenie na rower nie jest wymagane, chociaż ja osobiście mam OC, koszt to chyba około 100-200 zł rocznie, nie pamiętam dokładnie
źródło: image
PobierzMam jeszcze inne mtb do bikepark, czy na pumptrack i do tej pory miałem sporo rowerów różnych firm - w większości topowych i powiem, że ten raymon naprawdę robi robotę.
Stosunek ceny do jakości jest mega dobry.
Waga sprawia, że wcale nie trzeba lepszego zawiasu a ten co jest działa niczym
I ogólnie polecam jednak zostać przy boschu. Bo to system trwały, stosunkowo tani i dostępny.
https://www.cube.eu/pl-pl/cube-stereo-hybrid-one44-hpc-slx-evo-800-slategrey-n-black/102600
Max 12k za to