@Rajbond: Antynatalizm można sobie wsadzić dosłownie w tyłek tak jak walczenie z rzeczami które są genetyczne przez medycynę, I nie zrozum mnie źle nie chce tworzyć szurskich teorii ale idealnym przykładem jest stomatologia. Znam ludzi którzy dbaja kosmicznie o zęby a z wiekiem pojawia się ultra problem i znów znam ludzi którzy ćpają co się da a z zębami problemów nie mają. Stomatologia w większości przypadków odwleka te problemy ale
Ja nawet nie dogryzając ci widzę że jesteś osoba do 25 roku życia której dalej się wydaje że jest jakimś superriorem intelektualnym i problemy wszystkich ich nie dotyczą xD
@Plecakowicz: pudło, chciałbym w sumie mieć 25 teraz, mam 32, prawie 33 ( ͡º͜ʖ͡º)
Co do "ok oski" to nie zrozumiałeś zupełnie co miałem na myśli: jeśli istnieje "coś" do wzięcia to
@Plecakowicz: życie nie jest sprawiedliwe albo niesprawiedliwe, to konstrukty społeczne, które powstały aby nadać chaosowi istnienia jakieś ramy. Natura, całe życie to losowość, loteriada, zbieg okoliczności, kwestia farta. Jednemu się uda mieć fajne życie, drugi urodzi się z rakiem. Nie ma co analizować bo zawsze tak było. Z rynkiem matrymonialnym jak z robotą, możesz pomóc szczęściu ale i tak jesteś zdeterminowany przez swoje geny i swój dom. Ludzie tu uprawiają
Dodajemy do ulubionych wpisów. Bardzo dobrze opisane.
⭐ Ulubione
👍🏻
@Plecakowicz: pudło, chciałbym w sumie mieć 25 teraz, mam 32, prawie 33 ( ͡º ͜ʖ͡º)
Co do "ok oski" to nie zrozumiałeś zupełnie co miałem na myśli: jeśli istnieje "coś" do wzięcia to
@centerario: mnie tam samotność nie przeszkadza, bardziej brak celu