Wpis z mikrobloga

#tenis Oddałbym nerkę, gdyby ceną za nią byłaby zamiana tego czegoś co mamy obecnie w ATP na dominację Tsitsipasów, Ruudów, generalnie generacji lat 90. Ja nie chcę tego oglądać
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dodi-lukebakio: A ja nie chce oglądać takich "czekaczów" jak Cipasy i Ruudy i inne Rublevy, którzy myśleli że jak wyczekają Big 3 to dojdą do koryta i się szlemy posypią. Przyszedł Sinner i Alcaraz jak po swoje i tyle. Jednego z nich nie ma? No trudno.

P.S. Najlepsze jest to że Cipasy, Ruudy i Rublevy to by nadal dostawali baty od starego Serba xD
  • Odpowiedz
@dodi-lukebakio: Dodi opanuj sie, nerkę to sobie zostaw, przyda sie :D I zalozmy mielibysmy dominacje Tsitsipasa i Ruuda (jak to brzmi w ogole) i czym mialoby sie to roznic od dominacji Sinnera i Alcaraza?

Czy tylko przeszkadza Ci ich wiek, bo nie rozumiem.

Sinnera sam nie lubię, bo to tenisowy robot, ale Alcaraz to kozak. Gra efektownie i efektywnie
  • Odpowiedz
@dodi-lukebakio: hmm ale dawniej dominowala trojka, teraz dwojka, az takiej roznicy nie ma, chociaz faktycznie przydalby sie ktos, kto mialby realne szanse na zlamanie duopolu w szlemach, Djoko juz nie te lata, chociaz robi co moze
  • Odpowiedz
@kris-90: No ale to byłoby jakieś takie ciekawsze. No i wtedy było trzech, więc jak ktoś wypadł to nadal miał kto walczyć. Teraz nie Alcaraza i każdy w porównaniu do Sinnera nie potrafi grać w tenisa
  • Odpowiedz
@dodi-lukebakio: no to racja Dodi, jak wypada ktos z Sincaraz, to rywalizacja robi sie aaz nadto przewidywalna. Na szczescie zbyt wielu takich okresow nie mielismy.

A dzieki temu szerzej otwiera sie furtka dla Djokera pod kątem 25, jesli Novak pokonal robota na hardzie, to tym bardziej moze to zrobic na mączce, wiedzac, ze w perspektywie ma tylko jednego giganta do pokonania, a nie 2, a jak np. bedzie w finale
  • Odpowiedz