ja chciał paczkę nadać i wrzuciłem do paczkomatu potem on powiedział że drzwi zamknięte źle (było dobrze) a potem się zaczęło pojawiać to a paczka nadal nie była nadana według nich ważne że dodają nowe funkcje ai a nadawanie paczki to nie musi działać to zbędny bajer ja mogę wisieć 9 minut na infolinii nie ma żadnego problemu ja fan konsultanta ai
@milosc_smierc_i_roboty_drogowe: dragon age origins był fajny całkiem taki RPG bardzo drewniany z mniej znanych RPG to kingdom of amalur mi się całkiem podobał jak masz PS3 to little big planet jest zabawne luźne łatwe długie gry to różne jrpg też są jak dragon quest albo seria trails lub Tales albo krótsze jak chrono trigger który nadal świeży mimo wieku
@vieniasn: to pańska wina bo żeś se pan nie zaktualizował aplikacji panie. Ale jak to aktualna? to trzeba inna aktualizacje, bo różne som. No i cyk, pora na awizo.
ważne że dodają nowe funkcje ai a nadawanie paczki to nie musi działać to zbędny bajer ja mogę wisieć 9 minut na infolinii nie ma żadnego problemu ja fan konsultanta ai
źródło: 1000054228
Pobierzdługie gry to różne jrpg też są jak dragon quest albo seria trails lub Tales albo krótsze jak chrono trigger który nadal świeży mimo wieku