Wpis z mikrobloga

Ja to się dziwię Flixbusowi, albo innym przewoźnikom, xD, że nie wykorzystał tego bonmota, jakiego dostał podanego na tacy, PRowo i marketingowo. Tekst ma szansę, na wejście do polskiego kanonu, dobrych tekstów z internetu, po: "ale urwał", "Andrzeju nie denerwuj się", czy "jestem hardkorem". Być może, niedługo wykorzysta go Walaszek.

Ok, jest to troche ryzykowne, ze względu na czarny PR, ale może są wśród nas jacyś ludzie z policji, albo ITD, którzy serio powiedzą, jakby się to skończyło, czy laweta, czy zabranie dowodu za pokwitowaniem i dokończenie trasy, bo wynika z artykułu tyle, że bus dokończył swoją turę i chyba po drodze jakieś patrole mijał.

#heheszki #marketing #polskiedrogi
WojciechM-ce - Ja to się dziwię Flixbusowi, albo innym przewoźnikom, xD, że nie wykor...

źródło: 1000034832

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WojciechM-ce: może za kilka lat do tego wrócą, ale wątpię, bo firmie przewozowej nie wypada tak lekkomyślnie odnieść się do sytuacji, w której kierowcy naruszają przepisy bezpieczeństwa i igrają życiem pasażerów.
To mógłby być PR-owy samobój.
Dlatego też pasażerowie wezwali policję, a obaj kierowcy tego rejsu zostali suspendowani (za BRD24).
  • Odpowiedz
@WojciechM-ce: zbyt ryzykowne PRowo

Bo tu sobie by porobili hehszki a tu raz że zderzenie z łosiem, a więc zwierzątkiem z tych sympatycznych.

Dwa że trochę robienie sobie jaj z bezpieczeństwa.
Firna przewozowa wolałaby przekaż że jak pęka szyba to autokar szybko jest podmieniany na sprawny, a tamten jedzie na
  • Odpowiedz