Wpis z mikrobloga

@krzychuu3: Ci widzowie, którzy pytają o brak filmów, są tymi, którzy faktycznie go lubią, a rudzielec ich w tak perfidny sposób okłamuje. To jest w tym najbardziej przykre i pokazuje jaką mendą jest Janek. Ale w czerwcu wróci z filmami i znowu będzie mądrzył się, że trzeba być dobrym człowiekiem itd.
  • Odpowiedz
@krzychuu3: znudziło mu się, ale teraz tylko trochę mu tego brakuje- dlatego od czerwca wznowienie. Jakby mu bardzo brakowało to by było od teraz 🤣🤣🤣🤣. Aaaaaaale deeeebil 😂😂😂
  • Odpowiedz
@Kamilek2323: tutaj też śmiechłem. Nawet dwa razy odpisał w podobnym stylu. Jest de besta tu tego. W czerwcu możemy ujrzeć MISTRZOSTWO ŚWIATA. Zawsze mnie bawi ta typowa dla Janka podjarka własną osobą. Wiadomo, część to są wpatrzeni w Janka ultrasi, ale część tych wypowiedzi to jest trolling, który Janek bierze do siebie za prawde jedyną sprawiedliwą xD W ogóle zakup 4kg chałwy, nałogowe testowanie (i jaranie się) napojami gazowanymi i
Stachanowiec_yt - @Kamilek2323: tutaj też śmiechłem. Nawet dwa razy odpisał w podobny...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@JAJAnek: mało tego chłop ma już prawie 36 lat, jest wicemistrzem polski (na 2 startujących) w siłowaniu na lewą rękę, jest byłym liderem sportu w decathlonie, pewnie jest też dietetykiem i trenerem personalnym, posiada własną siłownię, a nigdy w życiu formy nie zrobił xD
  • Odpowiedz
@Stachanowiec_yt: Mogę się założyć, że jak zwykle kłamie i sobie popija. Przecież nikt tego nie sprawdzi. Flexuje się tym niepiciem od początku roku jakby to było jakieś wielkie osiągnięcie. Jednocześnie chętnie przyjmuje a-----l od widzów. Taki challenge, żeby nie pić a później nawalić się jak dzik tym alkoholem, jest g---o wart.
  • Odpowiedz
mało tego chłop ma już prawie 36 lat, jest wicemistrzem polski (na 2 startujących) w siłowaniu na lewą rękę, jest byłym liderem sportu w decathlonie, pewnie jest też dietetykiem i trenerem personalnym, posiada własną siłownię, a nigdy w życiu formy nie zrobił xD

@MacGyver007: nie zapominajmy o bogatym w pomocników CV xD
  • Odpowiedz
@MacGyver007: w sumie to kiedyś pokazywał jakiś śmieszny certyfikat odnośnie trenera personalnego, więc w swoim mniemaniu jest takim trenerem xD Siłownie też wybudował - był okres, że co odcinek ją pokazywał jak jeszcze mógł pokazywać, że mieszka na działce xD Do tego twierdzi, że ma siłownię mobilną (te jego gumy do siłowania) plus wykorzystuje wszystko wokół - nie Janek, to nie jest siłownia, małe dzieci o tym wiedzą. Mimo wszystko
  • Odpowiedz