@lhotse89 na placu czerwonym mężczyzna krzyczy „prezydent jest idiotą!” Łapie go policja, ten się tłumaczy „chodziło mi o prezydenta Trumpa!” „Dobra, dobra my już wiemy który przezydent jest idiotą”
Coz, białek dobrze wie kto jest ruskim kundlem( ͡°͜ʖ͡°)
II wojna światowa. Marszałek Żukow wychodzi z gabinetu Stalina zdenerwowany, na korytarzu zaklął i mruknął "A to s-------n wąsaty!". Ale przed drzwiami stał oficer ochrany i zareagował natychmiast pytając: - Co
@lhotse89: Czyli moderacja potwierdza tutaj że ktoś zażywa snusy i jest russkim kundlem? Bo jakby to była nieprawda (a przecież nikt konkretny nie jest wskazywany), to by nie usunęła, bo po co?
pamietajcie zeby wystawic Trzaskowskiego za 4 lata
@xan69: tylko pod warunkiem że prawactwo wystawi za 4 lata jakiegoś obsranego, zarzyganego żula przywiezionego z rosji - bo chcę zobaczyć jak się nim później zachwycają "muj prezydent, normalny człowiek jak każdy, człowiek spoza systemu". Ależ to jest piękne samoupodlenie XDD
@xan69: niebywałe jest to, jak sprytnie pis zaprogramował umysły mniej bystrych Polaków. Wystarczy hasło Trzaskowski i od razu podnosi im się ciśnienie, gotowi są zagłosować na ruski podnóżek, bo "byle nie czaskoski" xD
@lhotse89: tak po prawdzie pewnie z 98% Polaków zna tylko jednego snusiarza, więc moderacja ma nieco racji skoro to aż nazbyt oczywiste o kim jest ten mem.
Mem o psach, na którym nie ma żadnego nazwiska, żadnego przekleństwa, atakuje inne osoby xD
Witamy biauek w radzie mediów alfonsa. Grzeczny piesek.
#bekazpisu #bekazpodludzi #takaprawda #polityka #heheszki #humorobrazkowy
źródło: smaczki_v2
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Coz, białek dobrze wie kto jest ruskim kundlem( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lhotse89:
II wojna światowa. Marszałek Żukow wychodzi z gabinetu Stalina zdenerwowany, na korytarzu zaklął i mruknął "A to s-------n wąsaty!". Ale przed drzwiami stał oficer ochrany i zareagował natychmiast pytając:
- Co
@lhotse89: atakujesz nowego szefa michauka
@xan69: tylko pod warunkiem że prawactwo wystawi za 4 lata jakiegoś obsranego, zarzyganego żula przywiezionego z rosji - bo chcę zobaczyć jak się nim później zachwycają "muj prezydent, normalny człowiek jak każdy, człowiek spoza systemu". Ależ to jest piękne samoupodlenie XDD
źródło: 03175049
Pobierz@Lonsdaleit: naprawdę? ja nie wiem. https://www.dowcipy.pl/d/7714/