Wpis z mikrobloga

@cocojambo210: Pomidor to taka speluna, że ja p------e. Słynie z tego, że pod barem zawsze ktoś pali z kuflem w ręku, w środku śmierdzi fajkami, kurzem i wilgocią, leci gówniany stary rock i bieda mainstream metal ale tak troche cicho i ze starego głośnika żeby pierdział a najważniejsze - p--o Special jest za 7ziko
  • Odpowiedz
  • 7
@Umeraczyk:
One mają 60IQ. Chyba myślą,
że to takie "vintage miejsce",
"taki klimacik hihi". Copium.
Ale podświadomie oczywiście
wolałyby być gdzie indziej.
  • Odpowiedz
@Famine śmiem się nie zgodzić. Sam jestem metalem i obracam się w tym środowisku. Jeśli ktoś kogoś poznaje to raczej jest to ze względu że ktoś komuś naturalnie wpadł w oko. Nie spotkałem się osobiście z jakimiś cringe spermiarskimi sytuacjami w moim gronie.

Chociaż to wcale nie znaczy że nie ma metalowych spermiarzy.
  • Odpowiedz
  • 20
@DEMONzSZAFY

Litości xD zajrzyj na dowolną grupę na fb do poznawania innych "metali" i co się dzieje kiedy wrzuca zdjęcie jakaś kobieta - metalówa.

Swego czasu dzięki koleżance z dużymi walorami piłem za darmo w barach bo oni jej stawiali drinki a ja siedziałem niby jako obca osoba obok i sobie podmienialiśmy szklanki ukradkiem xD
  • Odpowiedz
Pomidor to taka speluna, że ja p------e

@Umeraczyk: jeny na studiach (a to było już dawno temu) uwielbiałam pomidora xD. Jako jeden z nielicznych otwarty był do ostatniego klienta czyli często do 6 rano xD. I p--o tanie, idealna knajpa na after party gdy wszystko inne już pozamykane. Fajnie wiedzieć, że to jeszcze istnieje bo nie byłam tam wieki całe.
  • Odpowiedz