Aktywne Wpisy

jmuhha +197
Wakacje 2005 jedziesz z rodzicami nad morze. Polska już w Unii, Małysz nadal zwycięża a Kubica zdobywa pole position w Kanadzie. Masz 10 lat i całe życie przed sobą 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000028528
Pobierz
rebelyell +180
źródło: 1000012290
Pobierz

SQ: 275 kg (+20 kg od ostatniego update)
BP: 172,5 kg (+17,5 kg)
DL: 353 kg (+3 kg xD)
TOTAL: 800,5 kg (+40,5 kg)
Waga: 94 kg (+2 kg)
Dots: 506,73 (+20,64)
Wszystko ważąc praktycznie tyle samo co 2 lata temu, tak że z dołożeniem czegokolwiek nie jest już tak łatwo, a to i tak na niższym RPE niż wtedy wszystko @10. Z martwym było trochę przebojów i dopiero wracam do maxów w paskach, bo skupiałem się na wzmocnieniu chwytu raw stricte pod starty i machnięciu rekordów Polski, których mam już 2 w u90, więc chyba było warto. Siad i ławka wystrzeliły i o ile ten pierwszy w dużym stopniu dzięki chorym neoprenom z A7, o tyle ławkę odczarował mi @bdm_bq z którym działam już z przerwą od półtora roku i nie ma nikogo kogo mógłbym bardziej polecić jeśli myśli się o startach w trójboju czy po prostu mądrzejszym trenowaniu.
Obecnie trwa maraton pod jesienne PLTRAW. Wróciłem po przerwie dopiero pod koniec grudnia z śmiesznym TOTALEM 650 kg, dołożyłem już 150 kg, a jeszcze zostało drugie tyle czasu heh. 800 kg competition oczywiście jeszcze nie będzie, bo chuje zabraniają ciągnąć w paskach, ale jakieś 780 kg jest jak najbardziej w zasięgu. Rekord Polski w tej wadze to 782,5, więc będzie ciekawie.
Kolejny update może już po starcie. Mam nadzieję, że z nowymi rekordami Polski w ciągu i TOTALU. Pozdro.
Tu link jakby co, bo nie wiem czy ten wykop działa czy nie działa: https://www.instagram.com/p/DX0_FrCqJ3g/
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #trojboj
źródło: hujbojarz
PobierzI jakie akcesoria do tego robisz?
U mnie ławka to była głównie kwestia tragicznej techniki przez wiele lat, którą Bartek bardzo szybko ogarnął i wszystkie wariacje nagle
@dominges08 @picasssss1 kwestia indywidualna, też polubiłem takie częste wyciskanie. 20 serii w tygodni to nie jest jakoś bardzo dużo, zwłaszcza podzielone na 4 treningi. Na 2 już gorzej, ale jeśli łącznie z akcesoriami, których ja w sumie nie podliczam do ławki, to też brzmi ok. Byle regenerować się z tego wszystkiego żeby jeden trening nie miał wpływu na drugi no
@dominges08: No, to już śmieciowa objętość. Lepiej byś wyszedł uczciwie robiąc 1/3 tego