Wpis z mikrobloga

#przegryw #blackpill #bekazfeministek
Jak facet próbuje zarywać do 16-17 latki, to one zawsze się tłumaczą że "o czym niby można rozmawiać z 16 latką? o pracy domowej?"

A o czym można rozmawiać z 25 letnia starą prukwą? O traumach ze związków? O tym jak w pracy nie wyszło? Przeciętna dorosła kobieta i tak ma zero zainteresowań, więc taka 16 latka jest mimo co ciekawsza
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Average-CottonWorld-Enjoyer: a po co im incele? Hejt na inceli jest głównie dlatego, że są bezużyteczni dla kobiet (np. Neet-ują). Są obciążeniem dla państwa. Kobiety wolałyby żeby tej ,,niższej klasy" też nie było, aby incele pracowali i się nie burzyli tak samo jak typowy beciak. Tzn. incel i tak byłby w mimowolnym celibacie ale przynajmniej nie stanowiłby obciążenia dla systemu i możnaby korzystać z jego pracy za pomocą podatków.
  • Odpowiedz
@Ksut_Melodi: G---o - nie są obciążeniem. Wiesz ile kasy jest r-----------e na tysiąc sposobów? Kołchoźnicy wkładają w tą machinę wielokrotnie więcej niż renciaki biorą, a NEETy to w ogóle przecież nie żyją z pieniędzy femoidów no please. Jedzenie i dach u starych to są takie grosze dla systemu. To jest gorzka pigułka. Mały rolnik który by wyżywił 200 inceli wegetujących nawet mu się nie opłaca robić w gospodarstwie przy wydajności
  • Odpowiedz
@Ksut_Melodi: Nie dzięki zadłużaniu, bo ktoś musi TERAZ na to robić. Zadłużanie to nie bug, tylko feature pieniądza fiducjarnego. Jego wartość maleje nawet względem złota, które jest nieproduktywne. Dług państwa nie jest czymś co trzeba po prostu spłacić w całości. Jest to coś nad czym trzeba panować i odpowiednio korzystać. Idzie ramię w ramie z rozwojem. Ale ja tam nie jestem finansista, to mogę bredzić trochę.
  • Odpowiedz
o czym niby można rozmawiać z 16 latką? o pracy domowej?"

@BlackPill_Lew: bo takie kobiety i faceci w głowie mają prosty schemat. Ja mogę z drugą osobą pogadać głównie o pracy bo nie mam innych zainteresowań więc taka młoda dziewczyna pewnie będzie głównie gadać o szkole/uczelni.
  • Odpowiedz
@Average-CottonWorld-Enjoyer: mogą się brzydzić incelami ale jeszcze nie widziałem postów gdzieś na fb typu ,,powieś się", ,,,idź pod pociąg", czy coś w tym rodzaju. Raczej ,,ogarnij się", ,,twoje s----------e to twoja wina", ,,weź się za siebie", ,,nienawidzicie kobiet", ,,jesteście potencjalnymi terrorystami" i tym podobne.
One inceli nienawidzą bo się nimi brzydzą i ich boją (kojarzą ich z faszystami, patriarchatem). Nie chcą śmierci inceli, chcą ich ,,utemperowania" i ,,podporządkowania się". Obecnie
  • Odpowiedz