Wpis z mikrobloga

@Matuuusuuu: uuu obczaje potem ten profil
ale coś kojarze wiesz jakiś wykopek raz robił analize innego albo tego profilu co miał też sklep z koszulkami i gadżetami i tam się pokrywał wzorzec metodyk szmateckiego i tak własnie wpadł - po sklepiku
  • Odpowiedz
@donatien-de-sade:

Zostałem prezydentem po to aby nie dopuścić do upadku Rzeczypospolitej

Może kibole, Grażynki i Mariusze wierzą w te kity które ich idol im wciska, ale prawda jest taka że został prezydentem bo Jarek mu to zaproponował i ma bronic tylko i wyłącznie interesow PiSu, a zasiadając na tym stołku poczuł że jednak chce więcej władzy
  • Odpowiedz
@donatien-de-sade: jeszcze Daro wybrał zdjęcie Tuska sprzed roku na którym akurat są ruskie barwy a nasz kochany prezydent w biało czerwone i nawet kawałek orzełka wszedł w kadr, no j----y majstersztyk.
  • Odpowiedz
akurat ten konkretny profil jest prowadzony przez szmateckiego.

@Matuuusuuu: wlasnie sie zastanawialem kto to prowadI, bo co chwila mi jakis pisowska propagande ten gownoprofil pokazuje. Czyli tak samo jak sluzby w akcji to jego robota
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia: Nie był, ale sondaże miał chyba najgorsze z wszystkich prezydentów. W pewnym momencie tylko 20% dobrze oceniało jego prezydenturę, a prawie 70% uważało, że źle sprawuje urząd. W marcu 2010 był na podium polityków, do których było najmniej zaufania społecznego, zresztą razem ze swoim bratem i Andrzejem Lepperem. Bardzo ciężko to zrobić jako prezydent, bo ta funkcja jest pomyślana jako swego rodzaju reprezentant społeczeństwa bez realnej władzy.
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia: Komorowski był przede wszystkim dobry jako marszałek Sejmu w czasach katastrofy smoleńskiej. Udało mu się przekonać społeczeństwo, że jest tym, który przeprowadzi je przez żałobę i je pocieszy. Generalnie nawet jako prezydent jednak był raczej bezkonfliktowy, zbierał dobre notowania, nie próbował wymuszać jakiejś swojej agendy, trudniej go było ośmieszyć niż poprzednika, nie polaryzował, dobrze się ludziom kojarzył jako ten, który pocieszył naród po stracie klasy politycznej (pamiętajmy, że zginęli
  • Odpowiedz
@radek-kosiecki: pamiętam. Dla mnie Komorowski zanim został Prezydentem to był jeden z lepszych polityków. Wtedy nie rozumiałem po co Sikorski startuje przeciw niemu w rywalizacji o prezydenturę bo mało kto mi się wydawał lepszy od Konorowskiego.
Nie wiem więc co mu się stało, że na przykład pod koniec i podczas walki z Dudą stracił zupełnie instynkt polityczny. Może to słupki poparcia 70%?
  • Odpowiedz