Wpis z mikrobloga

Nic mnie tak nie denerwuje jak negowanie tego ze wychowanie ma ogromny wpływ na suckes i pscyhike dziecka dziecko z pgrowskiej rodziny ma znisczona psychike a dziecko bogatych lekarzy ma dobra edukacje i dobra przyszlosc
#przegryw #depresja
Henson_ - Nic mnie tak nie denerwuje jak negowanie tego ze wychowanie ma ogromny wpły...

źródło: IMG_0206

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Henson_: niestety jak w dzieciństwo miałeś patologicznych rodziców to później cała dorosłość poświęcasz na to żeby się jakość pozbierać psychicznie
  • Odpowiedz
@Henson_: Tacy ludzie jak ten NPC nie rozumieją pewnych rzeczy, nikt nigdy nie powiedział dosłownie, że się nie da, po prostu jest o wiele trudniej. Na jedną osobę z takiego domu jest 10 przegrywających, których nikt nie dostrzega. Każdy widzi tylko tych wygranych, smutna prawada.
  • Odpowiedz
@Henson_:
Ja ostatnio miałem ciekawą myśl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Patrząc na efekt motyla w moim życiu, z negatywnymi skutkami końcowymi mimo tego, że starałem się na 100% to doszedłem do wniosku, że pewnie dałoby się opracować jakiś matematyczny wzór, w którego skład wchodziłyby takie zmienne jak rodzina, miejsce startowe, otoczenie, na jakie trafiasz podczas edukacji, czy ludzie, których spotykasz w pierwszej pracy. Na tej podstawie można by całkiem sensownie
  • Odpowiedz