No i tak mija powolutku ta majówka. Wczoraj króciutki czeski minipapatonik, bo wyjeżdżałem i nie chciałem żeby rodzina panikowała że się rozbiję ze zmęczenia... No to dzisiaj sobie ciutkę odbiłem. Podwójnym papatonem, więc uważam za uzasadnione użycie tagu #2137 (ʘ‿ʘ)
I przyznam się, chodziło mi po głowie strzelić maratonik, ale decyzja zapadła tuż przed snem - o 1 rano sobie na szybko wyznaczałem trasę (ʘ‿ʘ)
Chyba to było głupie, ale nie można robić samych poważnych rzeczy, co?
Faajnie było, byłem gotów na jakieś kryzysy a tu w sumie nawet ładnie wyszło ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Sądząc po pikawie i ogólnym odczuciu było luźno, jak zwykle rozjazd prawa/lewa ciężki. Oczywiście im bliżej końca, tym bardziej tempo zdychało - temperatura też miała tu swój udział ( ͡º͜ʖ͡º)
@Bylemtujuz wiek - za parę miesięcy mi cyknie pół wieku (ʘ‿ʘ) A nie wiem czy Vo2max to to samo co pułap tlenowy wg garmina, w każdym razie ostatnio mi spadł
@enron masz 52194 - co to za liczba, odejmujesz kazdy bieg i sie zmniejsza. Ile było na początku.
@Evurak: to tag #sztafeta - odejmujemy wszyscy (ʘ‿ʘ) Początkowo był do zrobienia obwód Ziemi, potem był dystans do Księżyca (384000 km), potem przyszedł obwód Jowisza 439264 km. Na początku roku udało się obiec Grubasa, więc teraz myślimy wszyscy co dalej i póki co biegniemy do
@dafto: jeśli to ten z czasem 1:59:41 to nawet pierwszego miejsca nie zajął xD Trzeba przyznać, że to jest jakiś kosmos co ci goście wyprawiają - niezależnie nawet od wszystkich cech genetycznych itd. zapieprzać przez 2 godziny w tempie 2:50 to jest coś niewyobrażalnego. Nawet 100 metrów bym nie dał rady w takim tempie zrobić, gdyby mnie wsadzili na bieżnię ustawioną na taką prędkość to na przeciwległej ścianie bym się
@enron: mordo, jak na Cię szanuję. Od lat obserwuję co tutaj wrzucasz i w głowie mi się nie mieści, że można takie wyniki robić i to jeszcze w tym wieku. Sam, jeszcze przed czterdziestką, kręcę koło 1500 km rocznie. Gdzieś tam wpadł jeden maraton, regularnie zaliczam papatony, ale to nigdy nie jest taki spontan i na pewno nie takim tempem (ʘ‿ʘ)
No i tak mija powolutku ta majówka. Wczoraj króciutki czeski minipapatonik, bo wyjeżdżałem i nie chciałem żeby rodzina panikowała że się rozbiję ze zmęczenia... No to dzisiaj sobie ciutkę odbiłem. Podwójnym papatonem, więc uważam za uzasadnione użycie tagu #2137 (ʘ‿ʘ)
I przyznam się, chodziło mi po głowie strzelić maratonik, ale decyzja zapadła tuż przed snem - o 1 rano sobie na szybko wyznaczałem trasę (ʘ‿ʘ)
Chyba to było głupie, ale nie można robić samych poważnych rzeczy, co?
Faajnie było, byłem gotów na jakieś kryzysy a tu w sumie nawet ładnie wyszło ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Miłego dnia flagi! ❤️
#sztafeta #bieganie #enronczlapie #biegajzwykopem #ruszkrakow
źródło: IMG_1605
Pobierzźródło: IMG_1613
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Evurak: to tag #sztafeta - odejmujemy wszyscy (ʘ‿ʘ) Początkowo był do zrobienia obwód Ziemi, potem był dystans do Księżyca (384000 km), potem przyszedł obwód Jowisza 439264 km. Na początku roku udało się obiec Grubasa, więc teraz myślimy wszyscy co dalej i póki co biegniemy do
Trzeba przyznać, że to jest jakiś kosmos co ci goście wyprawiają - niezależnie nawet od wszystkich cech genetycznych itd. zapieprzać przez 2 godziny w tempie 2:50 to jest coś niewyobrażalnego. Nawet 100 metrów bym nie dał rady w takim tempie zrobić, gdyby mnie wsadzili na bieżnię ustawioną na taką prędkość to na przeciwległej ścianie bym się