Aktywne Wpisy
#gielda naprawdę ładujecie się w spółki Po takich wzrostach? Zero instynktu samozachowawczego¯\(ツ)/¯
źródło: 1000048343
Pobierz
plusbear +85
ja myślałem że tu jest elita internetu a wy chorzy psychicznie jesteście
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000048343
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: IMG_9402
PobierzIle ja się tego nasłuchałem, że u mnie koszty w używce to dlatego że słaba marka.
I w końcu ci mędrcy kupili pierwsze nowe auto, a potem drugie, trzecie bo ich stać 😀
@Kossa1313: To tak z połowę ceny nowej baterii do Tesli (tylko o pojemności ~70 kWh)...
Gość po prostu lubi ten samochód (szkoda że się nie pochwalił jaki model). Ale tak z grubsza: 2021 -> 2026 (5 lat jeżdżenia): +60 tys przebiegu czyli mało i lekko licząc 67 tys
@Autohandel_lawety24pl: Wygląda jak fajny samochód z fajnym silnikiem... ale te 60k to też wygląda jak połowa ceny używanego samochodu z ~2015-2016 (nie wiem który rocznik ale w 2021 miał już prawie 350k nalatane, raczej w 2 lata się takich przebiegów nie robi).
Myślisz, że pojeździsz nim jeszcze 5-10 lat bez większych wydatków (oprócz serwisu)?
@Autohandel_lawety24pl: to nie są koszty utrzymania, tylko naiwności i braku wiedzy
źródło: temp_file2307513204216693119
PobierzJakiś nawiedzony, który uważa, że w aucie stojącym większość czasu trzeba wymieniać olej co pół roku.
@Autohandel_lawety24pl: normalny człowiek zrobiłby to samo za 30-50%. No ale są tacy, co nawet na mycie jeżdżą do ASO.
@Autohandel_lawety24pl: Na utrzymanie GS450h tata przez osiem lat nie wydał tyle co ten gość w rok. Te koszty tam wypisane są wręcz absurdalne niektóre, wymiana oleju silnik i skrzynia prawie 9k xD.