Wpis z mikrobloga

Pamiętam początki wojny jak wrzuciłem zdjęcie Zełeńskiego z ochroniarzem, który miał nazistowskie insygnia.
Ale to była inba: "to przecież photoshop", "ruska propaganda" albo "to jest punisher, a nie nazistowska czaszka".

#ukraina #wojna #bekazwykopkow
Nieboty - Pamiętam początki wojny jak wrzuciłem zdjęcie Zełeńskiego z ochroniarzem, k...

źródło: zzzz

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nie_bo_ty: słuchaj można nie lubić Ukrainy i Ukraińców, można uznawać ich za nazistów czy kogo tam, można im życzyć źle, aleeeeeee każdy Polak powinien się cieszyć że tłuką ruskich w rekordowych ilościach miesiąc za miesiącem pryz okazji samemu sobie niszcząc potencjał demograficzny, dla nas najlepszy możliwy scenariusz xD
  • Odpowiedz
@Nie_bo_ty: w sumie mnie to nie dziwi, że ktoś mówiący, że chce zabić jak najwięcej ludzi (bo ruskie mobiki to nadal ludzie), nosi symbolikę tych, którzy również chcieli zabijać ludzi.

Na poniższym zdjęciu polscy "patrioci":
mvmxks - @Nieboty: w sumie mnie to nie dziwi, że ktoś mówiący, że chce zabić jak najw...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
A lewaki d--a cicho tam

@KIaudik: przeciez to prawica ma notorycznie problem z Ukraińcami a lewica naciska na wysyłanie im hajsu do gnojenia ruskich.

Chcesz powiedziec, ze Orban blokujacy pakiet 90 mld byl lewakiem?
  • Odpowiedz
jeśli złomuje ruskich może i mieć swastykę na czole

@memiusz:
Jak sie ruskie skoncza to sie moga zabrac za zlomowanie innych sasiadow, w tym jest problem.
Sztuka nie polega na zamianie problemu z ruskimi na problem z ukraina
  • Odpowiedz
@alaskan_pipeline: Właśnie zwróciłeś uwagę na najważniejsze "wyrzynają się nawzajem" i właśnie ze względu na to można im odpuścić, jeśli pomaga im to w utrzymaniu morale i dalszym wzajemnym utylizowaniu się to mogą sobie nawet ichniejsze SS powołać do życia xD
  • Odpowiedz
@Nie_bo_ty: no dobra, nawet zakładając że to hitlerowcy - to niby jak ty, putinista, jesteś od nich lepszy? Przecież to hipokryzja level 10000
Dosłownie przygarniał kocioł garnkowi xDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz