Wpis z mikrobloga

no tak, dlatego bawi, i jeszcze mówi, żeby opiniami się nie przejmować

@nienajciekawsza: To jest bullshit jeden wielki zwłaszcza jeśli bierzesz udział w tego typu programie który polega tak w ogromnym skrócie na ingerowaniu w wygląd xD
  • Odpowiedz
dlatego ja mówię wprost, nadal jestem gruba, schudnę na pewno jeszcze, ale będę j---ć w internecie osoby otyłe, bo promują ciałopozytywność (czyt. chorobę)

@nienajciekawsza: To nie jest żadna ''ciałopozytywność'' po prostu określenia takie jak plus size zostały przywłaszczone przez osoby takie jak Dorota Welman bo w ten sposób normalizuje się nadwagę. Prawda jest taka, że jeszcze kilka lub kilkanaście lat temu bycie kobietą plus size oznaczało to, że na przykład
  • Odpowiedz
@Cztero0404: ja miałam koleżankę kiedyś, ważyła 120 kg, ja 100 kg, i w tym samym czasie mniej więcej zaczęłyśmy się odchudzać, ja schudłam więcej i już nie odzywa się do mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) mental grubasa pozostał, pełny nienawiści do osób chudszych, ciągle się oszukuje, że mało je, a nie liczy kalorii, w-------a pączki, pije monstery i płacze, że jest gruba i jest jej ciężko,
  • Odpowiedz
@Cztero0404: a jak wpiszesz w google, czemu Wellman jest gruba, to będzie, że przez hormony podawane 20 lat temu, jak chciała w ciążę zajść, really? strach hormony przyjmować jakiekolwiek
  • Odpowiedz
a jak wpiszesz w google, czemu Wellman jest gruba, to będzie, że przez hormony podawane 20 lat temu, jak chciała w ciążę zajść, really? strach hormony przyjmować jakiekolwiek

@nienajciekawsza: Oczywiście, że tak. To zawsze są hormony XD
  • Odpowiedz