30 lat temu w maju 1996 Legia i Widzew grały ze sobą o mistrzostwo Polski. Dziś Legia i Widzew grają ze sobą o utrzymanie w lidze. Choć trzeba przyznać, że myśl szkoleniowa Franza z 3:35 nadal aktualna w polskiej piłce xD #mecz #legia #widzew #ekstraklasa
@kopytko1234: @Tymczas0wy @tomwick55 Andrzej pewnie w takim stanie czerwonym Ferrari dojechał do Łodzi z Niemiec, a nie miał jak w BMW Durczok auto-pilota;) @Lolenson1888
@Sylwiusz_89: @kopytko1234: Ej własnie. Dobry był ten Mięciel? Ale tak realnie. Kojarzę go z Bravo Sportów za młodzika i robili z niego drugiego jakiegoś Rivaldo niemalże, a tak se myślę, że to pewnie dlatego, że gosć był przystojny to go pchali na rozkładówki, bo polskiej ligi nie oglądałem wtedy jeszcze.
@first: @tomwick55 @kopytko1234 @vorky Posłuchajcie dziadka wykładu o M.M. Dziadek @thorgoth najwyżej mnie poprawi. Mariusz Nosal z Odry Wodzisław był w pewnym momencie czołowym graczem ligi. Co dobrzy szybko wsiadali w samolot daleko od Polski lub nie typu Kuźba, Wichniarek czy przygody młodego Sagana, więc Mięciel długie lata był najlepszy z tych co został, nie licząc Żurawia Maćka, bo on został, bo mu płacił Cupiał tyle
Dziś Legia i Widzew grają ze sobą o utrzymanie w lidze.
Choć trzeba przyznać, że myśl szkoleniowa Franza z 3:35 nadal aktualna w polskiej piłce xD
#mecz #legia #widzew #ekstraklasa