Wpis z mikrobloga

#wyzwanieplastyczne

Temat: "Wszyscy udajemy, że to normalne" by @Inevera

Zgłoszono TYLKO 4 prace (kliknięcie w autora przechodzi do wpisu z obrazkiem):

1. gascoigne
2. Silver86
3. maegalcarwen
4. smiech2

Głosowanie potrwa tydzień, więc podsumowanie nastąpi w najbliższy piątek (08.05.2026).

I przy okazji losowanie tematu na maj:

Autor:
742660 mod 6 = 4 -> @tabula_okrasa
Temat:
493521 mod 6 = 3 -> "piekło pocztowe"

Także temat na maj to "piekło pocztowe". Termin oczywiście do końca maja.

#rysujzwykopem #glupiewykopowezabawy #malarstwo #sztuka
smiech2 - #wyzwanieplastyczne

Temat: "Wszyscy udajemy, że to normalne" by @Inevera

...

źródło: zbiorcze

Pobierz

Głosowanie

• 1 30.8% (12)
  • 2 38.5% (15)
  • 3 17.9% (7)
  • 4 12.8% (5)

Oddanych głosów: 39

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@smiech2: O, za jedno znalezisko na głównej bordo cię oblazło. Dzieją się tu rzeczy niestworzone, to na wszelki wypadek mówię, że piękny to był tag, nie zapomnę go nigdy. Zdaje się, że od najbliższego poniedziałku obowiązuje posiadanie w profilu aktywnego numeru telefonu. Mam pomysł na rysunek do bieżącego tematu, ale jak mi Wykop uśmierci konto, to go sobie będę mogła co najwyżej na lodówce powiesić.
  • Odpowiedz
  • 1
Zdaje się, że od najbliższego poniedziałku obowiązuje posiadanie w profilu aktywnego numeru telefonu.

@jeden_na_dziesiec: Ło Panie!!! Niby jakiś regulamin mi przypominali, ale nie dali żadnego linka do wprowadzania czegoś czy innej akcji w stylu "tu wpisz, bo usuniemy". Więc zobaczymy co będzie. W razie czego mam taki "telefon do ogłoszeń", co można go nawet podać i płakać nie będę.
  • Odpowiedz
@smiech2: @Silver86

Stary regulamin miał taki zapis:
Warunkiem uzyskania dostępu do treści oraz funkcjonalności Serwisu Wykop.pl jest [...] również posiadanie konta poczty elektronicznej działającego na dowolnym serwerze (inny niż tymczasowy lub anonimowy) [...]

A w nowym obowiązującym od 11 maja ten
  • Odpowiedz
@Silver86: No w urzędach czy tam, gdzie się przewalają jakieś pieniądze, to pewnie. Szczególnie, że takie instytucje i tak mają pełne dane osobowe. Ale na portalu ze śmiesznymi obrazkami? Bez przesady. To jest głównie dla moderacji, która sobie nie radzi z farmami botów, nie dla bezpieczeństwa użytkowników.
  • Odpowiedz
  • 2
@jeden_na_dziesiec: To jedno znalezisko miało być zdjęte jako duplikat, ale chyba wróciło :D
A co do telefonu, to widzę, że miałem podany i to ten właściwy... może do wykopaki kilka lat temu? Nie wiem.
  • Odpowiedz