Aktywne Wpisy

jegertilbake +19
Załóżmy, że udaje wam się osiągnąć FIRE w wyniku w-------a inwestycji i możecie żyć z %. Powiedzmy, że jutro wasze portfolio to $1mln i dajecie to na lokatę negocjowaną w PKB osobiście przez mickpl z szefem PKO na 6% i dostajecie +/- 15k PLN miesięcznie bez potrzeby kontynuowania pracy.
Jak realistycznie wygląda wasz dzień biorąc pod uwagę, że:
1) Brak przymusu pracy odbiera motywację do trzymania dyscypliny więc trzeba się przygotować na to
2)
Jak realistycznie wygląda wasz dzień biorąc pod uwagę, że:
1) Brak przymusu pracy odbiera motywację do trzymania dyscypliny więc trzeba się przygotować na to
2)

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Temat: "Wszyscy udajemy, że to normalne" by @Inevera
Zgłoszono TYLKO 4 prace (kliknięcie w autora przechodzi do wpisu z obrazkiem):
1. gascoigne
2. Silver86
3. maegalcarwen
4. smiech2
Głosowanie potrwa tydzień, więc podsumowanie nastąpi w najbliższy piątek (08.05.2026).
I przy okazji losowanie tematu na maj:
Autor:
742660 mod 6 = 4 -> @tabula_okrasa
Temat:
493521 mod 6 = 3 -> "piekło pocztowe"
Także temat na maj to "piekło pocztowe". Termin oczywiście do końca maja.
#rysujzwykopem #glupiewykopowezabawy #malarstwo #sztuka
źródło: zbiorcze
PobierzGłosowanie
@smiech2: Przecież to normalne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1640310961_ku94qj_600
Pobierz@jeden_na_dziesiec: Ło Panie!!! Niby jakiś regulamin mi przypominali, ale nie dali żadnego linka do wprowadzania czegoś czy innej akcji w stylu "tu wpisz, bo usuniemy". Więc zobaczymy co będzie. W razie czego mam taki "telefon do ogłoszeń", co można go nawet podać i płakać nie będę.
Stary regulamin miał taki zapis:
Warunkiem uzyskania dostępu do treści oraz funkcjonalności Serwisu Wykop.pl jest [...] również posiadanie konta poczty elektronicznej działającego na dowolnym serwerze (inny niż tymczasowy lub anonimowy) [...]
A w nowym obowiązującym od 11 maja ten
A co do telefonu, to widzę, że miałem podany i to ten właściwy... może do wykopaki kilka lat temu? Nie wiem.