Wpis z mikrobloga

super że moja aplikacja do klikania otwórz skrytkę stanie się ogromnym kombajnem barachła ja wielki fan rozwiązań ai wszędzie
vieniasn - super że moja aplikacja do klikania otwórz skrytkę stanie się ogromnym kom...

źródło: 1000054110

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vieniasn: myślę że oto im chodzi aby uniezależnić ludzi od czatu AI ostatnio anthropic ma już wtyczkę wszędzie, nawet w powerpoincie i na filmiku pokazywali że zaznaczają obiekt tekstowy i piszą claudowi skróć i powiększ ten tekst i faktycznie coś tam skrócił i powiększył, mimo iż na górze są opcje zwiększania i zmniejszania tekstu, taki prompt claudem 4.7 to z dolar... , czyli za dekadę będziemy mieć pokolenie które bez
  • Odpowiedz
@Vampire007:

myślę że oto im chodzi aby uniezależnić ludzi od czatu AI ostatnio anthropic ma już wtyczkę wszędzie, nawet w powerpoincie i na filmiku pokazywali że zaznaczają obiekt tekstowy i piszą claudowi skróć i powiększ ten tekst i faktycznie coś tam skrócił i powiększył, mimo iż na górze są opcje zwiększania i zmniejszania tekstu, taki prompt claudem 4.7 to z dolar... , czyli za dekadę będziemy mieć pokolenie które bez
  • Odpowiedz
@Simfecstio:

oni kombinują jak mogą bo allegro ich w-----e z rynku.

Jak allegro ma ich w-----c z rynku? Przecież jeden to kurier a drugi to platforma sprzedażowa
  • Odpowiedz
Jak allegro ma ich w-----c z rynku? Przecież jeden to kurier a drugi to platforma sprzedażowa

@Tokko: Allegro dostarcza główny strumień przesyłek, inpost bez allegro byłby w czarnej <opis anatomiczny mieszkańca Afryki>
  • Odpowiedz
@vieniasn: w dzisiejszych czasach aplikacja służąca za guzik do otwierania skrytki, zajmująca w systemie 130MB to i tak jest pikuś, bo np taki Uber z guzikiem do zamawiania taksówki zajmuje 422MB XD Dzisiejsi programiści to są tacy leserzy że ja p------ę. W latach 90 cała gra mieściła się na dyskietce 1,44MB, a Windows 3.11 na 9 takich dyskietkach.
  • Odpowiedz