Aktywne Wpisy

lubie-sernik +70
Jestem ostatniΔ
noc w Tajlandii bo jutro lecΔ dalej. I mam kryzys.
WrΓ³ciΕbym do Krakowa i ΕΌyΕ sobie normalnym ΕΌyciem a nie ciΔ gle na walizkach. Dopiero dwa miesiΔ ce mnie nie ma wiΔc wolaΕbym jednak jeszcze zostaΔ w tej Azji.
Mam nadziejΔ, ΕΌe mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do
WrΓ³ciΕbym do Krakowa i ΕΌyΕ sobie normalnym ΕΌyciem a nie ciΔ gle na walizkach. Dopiero dwa miesiΔ ce mnie nie ma wiΔc wolaΕbym jednak jeszcze zostaΔ w tej Azji.
Mam nadziejΔ, ΕΌe mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do

Soothsayer +52
ΕΊrΓ³dΕo: 1000005259
Pobierz

OtΓ³ΕΌ zainstalowaΕem Gothica i spotkaΕem tam afroamerykaΕskΔ iteracjΔ goblina. Z tego co wiem, goblin jest kanonicznie zielony (poza ΕΌΓ³Εtymi, azjatyckimi aberracjami z Neverwinter Nights). Doktor nauk juΕΌ wyjaΕniΕ we filmie, ΕΌe elfy etymologicznie pochodzΔ od Γlfar, co oznacza albino, ale jak radziΔ sobie z goblinami? Co mΓ³wi nauka? Czy to jest legalne w ogΓ³le?
Sprawa dla #elfickidoktornauk
#kiszak #ludologia
ΕΊrΓ³dΕo: Zrzut ekranu 2026-05-01 123257
Pobierz@JaredXxX: Czy to jest jego oficjalny argument na to, ΕΌe elfy nie mogΔ byΔ czarne? Bo jeΕli tak, to mam nadziejΔ ΕΌe pan doktur posiada tylko i wyΕΔ cznie biaΕe majtki, bo "bielizna" pochodzi od sΕowa "biel", wiΔc nie moΕΌe mieΔ gaci innego koloru ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)
@Mokkorichan Akurat zaczΔ Ε o drowach, gdy stwierdziΕem, ΕΌe doΕΔ ludologii na jeden dzieΕ