@Grzesiok: Ten system jest c-----y to sie zgadza, ale kofnopisowcy tak sie tego uczepili jakby nie było czego innego. Chyba, że faktycznie to jest największa afera KO.
@MaxGigaW: jak bardzo musisz być dymany żeby się obudzić z letargu? Wprowadzili system, który jest niewydolny.Efekt jest taki, że ja mam pełny garaż butelek po wodzie a oni się śmieją.
@MaxGigaW problemy patopatriotow i grobotancerzy - zakrętka przymocowana do butelki, 50 groszy na kaucji na butelki, strefa czystego transportu ze 25 letnim gruzem nie wjedziesz do centrum miasta.
Jak człowiek pomyśli, że 4 lata temu afera to była jak ruska rakieta spadła pod Bydgoszczą i MON to tuszował, albo że komendant policji wywalił dziurę granatnikiem na komendzie, czyż e Macierewicz po nocach łomem do placówki NATO się włamywał - inny świat
Ten system jest c-----y to sie zgadza, ale kofnopisowcy tak sie tego uczepili jakby nie było czego innego. Chyba, że faktycznie to jest największa afera KO.
@MaxGigaW: Najlepsze jest to że system kaucyjny przegłosowano za PiS, a brainlety z konfy czepiają się PO xDDD
Jak kudłacz robi śmietnisko z klatki schodowej w bloku to są to ŚMIECI JAK ŚMIECI, KWESTIA NATURALNA, BIOLOGICZNA
Beka z konfederosji
źródło: xddd
PobierzWprowadzili system, który jest niewydolny.Efekt jest taki, że ja mam pełny garaż butelek po wodzie a oni się śmieją.
Jak człowiek pomyśli, że 4 lata temu afera to była jak ruska rakieta spadła pod Bydgoszczą i MON to tuszował, albo że komendant policji wywalił dziurę granatnikiem na komendzie, czyż e Macierewicz po nocach łomem do placówki NATO się włamywał - inny świat
@MaxGigaW: Najlepsze jest to że system kaucyjny przegłosowano za PiS, a brainlety z konfy czepiają się PO xDDD