Aktywne Wpisy

Nighthuntero +81
źródło: 1000028654
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +107
Właśnie jadę busem do Truckee gdzie wejdę ponownie na szlak. Trochę odpocząłem w tym Sacramento ale miasto mi się nie podobało . Ilość bezdomnych, obłąkanych i nieporadnych ludzi jest przerażająca . Nie czułem się tam zbyt komfortowo . Większość czasu spędziłem w hotelu nic nie robiąc no i byłem pobiegać sobie też. Zmieniło to też moje nastawienie do dużych miast i w zasadzie nie chce ich już odwiedzać .Osiągnęłam cel chęci powrotu
źródło: image_picker_C80F870C-E845-4B6B-9CA3-F4F085B1386C-74432-0000063978E23B11
Pobierz

Z jakiej strony albo czy da ktoś kontakt gdzie kupię sprawdzony clomid?
Chcę na własną ręke sobie zażyć clomid czy pomoże mi z niedoborem teścia
Igły się nie boję i gdybym wiedział że po zwiększeniu teścia moje objawy niskiego teścia znikną to bym bił teścia a tak to wolę clomid bo w 100% bezpieczne i zejście bezproblemowe z dnia na dzień a jeżeli po zwiększeniu teścia clomidem dalej będę miał niskie libido, ciągłe zmęczenie itp to będę wiedział że inne czynniki muszę poprawić jak
A clomid nie blokuje właśnie e2 czyli estradiolu? Myślałem właśnie że blokuje i zbija
Wszystkie hormony zbadałeś? To nieźle, jakbym ja wywalił 10k na badania krwi, to bym nie pisał, że "wizyta min 300 zł", bo dla mnie nie miałoby to znaczenia.
No nic, rób jak uważasz, nie będę dokładał cegiełki do grania w kalambury z hormonami, gdy prawdopodobieństwo graniczące z pewnością
Z tego co wiem to enklomifen nie został dopuszczony jako lek i jest bardzo trudny do zdobycia nawet na czarnym rynku. A jak już jest dostępny to Ci kórzy go kupili pisali, że zostali oszukani i dostali klomid.
Tak enclo może pomóc z teściem, ale przy okazji może też r------c estradiol i prolaktynę i wracasz do punktu wyjścia lub nawet gorzej z samopoczuciem.
Zrób więcej researchu. Na YT jest mnóstwo informacji. Kilka promptow z chatem też dużo da. Ale trzeba to weryfikować i trzeba wiedzieć czy nie halucynuje. Jeżeli nie
Zajęło mi z rok zanim cokolwiek zacząłem brać. Ciężko mi było się przekonać. Byłem dobrze zbudowany i