Wpis z mikrobloga

Ogólnie mordy to mam do was skromne zapytanie leciutkie, bo teraz majówka jest i ten, a ja dopiero pieniądze będę miał 10 maja bo i 800+ i rodzinny zasiłek i inne tam z opieki co dostajemy to mi wpadną, no ale nie chciałbym w majówkę o suchym ryju i nosie siedzieć, że tak powiem nieskromnie, to może byście po 2-5zł zrzutkę zroibili, mam 300obserwatorów, to jak każdy da po ztotówce, to mi już na pół dnia wystarczy.
Ja oddam jak będę miał, czyli 10 maja, możecie mi zaufać.
z fartem
#oswiadczenie
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@DrJudym: to chociaż 50zł na chleb, ja sobie sam kupię, bo Ty pewnie jakiś dla plebsu za 5zł byś kupił, no ja też byle czego nie jem
z fartem
  • Odpowiedz
  • 0
@KrolWlosowzNosa: To Ty mnie jeszcze misiek nie znasz i nie wiesz jakie ja tutaj cuda wyprawiam.
zapoznaj się z moim profilem, potem odezwij się do mnie, ja Tobie wykupię recepty, bo mam dobre serduszko.
Pozdrawiam serdecznie.
z fartem
  • Odpowiedz
  • 0
@ignorancie: a tak wybitna postać jak Ty dotyka mnie niebywałym zaszczytem i chłonie moje treści, no faktycznie, dziwna sytuacja.
Dziwna dla Ciebie.
z fartem
  • Odpowiedz
e tak powiem nieskromnie, to może byście po 2-5zł zrzutkę zroibili,

@Hissis: gangus woła o zrzutkę? CO na to prywatny szofer? To chyba niefajnie jak się po dzielni rozejdzie
spokojnie, ja nie frajer nie zakapuje że pozer jesteś

z fartem
  • Odpowiedz
  • 0
@ipkis123: jesteś bardzo rozsądnym cżłowiekiem cechującym się wybitym intelektem, doceniam bardzo mordko, i życzę dalszych sukcesów w szachowaniu takich prymitywów jak ja.
z fartem
  • Odpowiedz
  • 2
@pansamolocik: a to Ty co oszukujesz na netlixa, no to ja od Cebie nie chcę niczego, ja z wyłudzeń pieniędzy nie potrzebuję, jakbym potrzebował to bym sobie sam wyłudził.
z fartem
  • Odpowiedz