Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +166
Dzień 4 & 5
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
źródło: image_picker_BE729224-00B3-4112-AA04-8B8E266073E9-59438-000007234AE601FF
Pobierz

Nie było, nie ma i nie będzie lepszego człowieka do reprezentowania naszego kraju na arenie międzynarodowej niż Donald Tusk.
Możecie prawaczki tupać nóżkami, jęczęć i narzekać, ale Donald Tusk i ekipa j---e waszą prawicową ekipę równo i możecie mu co najwyżej skoczyć.
źródło: 21931
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Rozumiem, że się zesrałeś w majty, ale nie musisz się tym chwalić przed wykopkami.
źródło: 4b6bca2bfaec582bfdf301de430a9dbfcc769d3bad0d978dfe6a8bd178ddf258
Pobierzźródło: image
PobierzI co? Tylko to ci wystarczy? A gospodarka? Wyższe płace? Infrastruktura? Odważne inwestycje? Premier jest od robienia interesów za granicą. Reprezentowanie zostaw prezydentowi, ministrowi spraw zagranicznych, albo ambasadorom.
Tusk nawet porządnie po angielsku nie potrafi mówić. Lepiej mu idzie szprechanie w Deutsch, ale niestety to nie jest język dyplomacji.
Komentarz usunięty przez autora
Ostro ci się odkleiło. Polacy nie podzielają Twojego zdania.
https://businessinsider.com.pl/finanse/polacy-ocenili-swoja-sytuacje-finansowa-pierwszy-taki-wynik-w-historii/5lyfklw
źródło: 21945
Pobierz@vulfpeck: to jest smutne, że taka miernota to jest topka tego kraju.
To jak się cieszyć z przesiadki z rozpadającego się fiata z rozwalonym silnikiem do zardzewiałego japończyka xD
Edit: Bo zapomniałem dodać o p---------u populizmów dla debili.
Paradoksalnie cała nadzieja w tym że Nawrocki to zablokuje