Wpis z mikrobloga

#polityka #wojna #neuropa #4konserwy #rosja

Nie było, nie ma i nie będzie lepszego człowieka do reprezentowania naszego kraju na arenie międzynarodowej niż Donald Tusk.

Możecie prawaczki tupać nóżkami, jęczęć i narzekać, ale Donald Tusk i ekipa j---e waszą prawicową ekipę równo i możecie mu co najwyżej skoczyć.
vulfpeck - #polityka #wojna #neuropa #4konserwy #rosja

Nie było, nie ma i nie będzie...

źródło: 21931

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vulfpeck:

do reprezentowania naszego kraju na arenie międzynarodowej

I co? Tylko to ci wystarczy? A gospodarka? Wyższe płace? Infrastruktura? Odważne inwestycje? Premier jest od robienia interesów za granicą. Reprezentowanie zostaw prezydentowi, ministrowi spraw zagranicznych, albo ambasadorom.

Tusk nawet porządnie po angielsku nie potrafi mówić. Lepiej mu idzie szprechanie w Deutsch, ale niestety to nie jest język dyplomacji.
  • Odpowiedz
@vulfpeck a notoryczne robienie w chuya swoich wyborców ci nie przeszkadza? Normalnie jak kogoś oszukasz masz sprawe w sądzie, jak oszukasz prawie 40 mln polaków zostajesz premierem, patologia.
  • Odpowiedz
@vulfpeck: nie jestem za pisem ani za ko, bo głosuje na Konfederację, ale no... chyba muszę posypać głowę popiołem, bo na arenie międzynarodowej nie ma polityka, który dorówna Tuskowi. Ew. Sikorski
  • Odpowiedz
  • 4
@ZlyCzarodziejRumburak:

deficyt 300mld przy ujemnym wskaźniku inwestycyjnym, bankructwo NFZ, ustawy pisane pod lobbystów, reputacja ciecia na arenie międzynarodowej, chaos w sądach, zatrzymanie wszystkich strategicznych projektów. Rzeczywiście k..a cudotwórca.

Ostro ci się odkleiło. Polacy nie podzielają Twojego zdania.

https://businessinsider.com.pl/finanse/polacy-ocenili-swoja-sytuacje-finansowa-pierwszy-taki-wynik-w-historii/5lyfklw
vulfpeck - @ZlyCzarodziejRumburak: 
deficyt 300mld przy ujemnym wskaźniku inwestycyjn...

źródło: 21945

Pobierz
  • Odpowiedz
Nie było, nie ma i nie będzie lepszego człowieka do reprezentowania naszego kraju na arenie międzynarodowej niż Donald Tusk.

@vulfpeck: to jest smutne, że taka miernota to jest topka tego kraju.
To jak się cieszyć z przesiadki z rozpadającego się fiata z rozwalonym silnikiem do zardzewiałego japończyka xD
  • Odpowiedz
@Zabawkowy: Ty a dawaj pokaż mi jednego polityka, który nie kłamie, oszukuje i spłenia wszystkie swoje obietcnie wyborcze. Bo zarzucanie politykowi oszustwo to jest najśmieszniejsza rzecz jaką można powiedzieć, przecież ci ludzie żyją z kłamstwa.

Edit: Bo zapomniałem dodać o p---------u populizmów dla debili.
  • Odpowiedz