Wpis z mikrobloga

@czasowstrzymywacz: idziesz do douglasa, sephory lub Notino. Dajesz się zaprowadzić do najdroższych perfum jakie tam mają, pani podaje ci papierek, ale ty stanowczo mówisz, że musisz wypróbować na nadgarstku. Gdy już się spsikasz pytasz „sądzi pani, że mi pasuje ten zapach?” A ona musi powiedzieć że tak i że w ogóle przepiękna woń bo liczy że go kupisz xD i cyk komplement wpadł. Nikt nie mówił że muszą być szczere
  • Odpowiedz
@ucho_igielne: ja zawsze czekam jak chłopaki z roboty mnie docenią dając mi komplementy typu "dzisiaj cif lemon" "ale żeś się o--------ł jak ksiądz" "ale j---e" ;) jeden kolega koło sześćdziesiątki kiedyś tylko napomknął, że chyba dobre jakościowo mam perfumy, bo długo czuć
  • Odpowiedz
idziesz do douglasa, sephory lub Notino. Dajesz się zaprowadzić do najdroższych perfum jakie tam mają, pani podaje ci papierek, ale ty stanowczo mówisz, że musisz wypróbować na nadgarstku. Gdy już się spsikasz pytasz „sądzi pani, że mi pasuje ten zapach?” A ona musi powiedzieć że tak i że w ogóle przepiękna woń bo liczy że go kupisz xD i cyk komplement wpadł. Nikt nie mówił że muszą być szczere ( ͡°
  • Odpowiedz