Aktywne Wpisy

kt13 +35
Siedzę i serio myślę, za co ta karma....
Wylosował mi się ojciec alkoholik i nienajlepsza matka
Ojciec umarł jak miałam.lat 6, matka gdy miałam lat 25. Oba spadki to były same długi, których trzeba sie było zrzec.
Jakoś się łudziłam, że ogarnę życie i nawet będę nieźle zarabiać.
W pierwszej poważnej pracy w korpo, bo o gastro to za długo by opowiadać, trzymano mnie 1,5 roku na umowie zlecenie, odeszłam, bo mialam dosyć obiecywania mi co
Wylosował mi się ojciec alkoholik i nienajlepsza matka
Ojciec umarł jak miałam.lat 6, matka gdy miałam lat 25. Oba spadki to były same długi, których trzeba sie było zrzec.
Jakoś się łudziłam, że ogarnę życie i nawet będę nieźle zarabiać.
W pierwszej poważnej pracy w korpo, bo o gastro to za długo by opowiadać, trzymano mnie 1,5 roku na umowie zlecenie, odeszłam, bo mialam dosyć obiecywania mi co

splinter96 +18
Włodzimierz Biały xD
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000029476
Pobierz

Pewnie ktoś podjechał do lekarza tylko na chwile i zaparkował w krzakach. Chciał tylko spokojnie wyjechać.
Prowokatorzy!
@konfitura_w_akcji
#konfitura
źródło: image
Pobierz@Norskee: czekam aż będą promować inne nielegalne rzeczy bo przecież Edytka tak robi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bzyllu: pewnie po prostu samochody prowokował. Jakby w domu siedział i nie zaburzał Świętej Przepustowości chodząc to by nikomu nic się nie stało.
źródło: Screenshot_20260430_144518_Samsung Browser
PobierzPolska to dramat pod tym względem, a Polacy nie zasłużyli na samochody.
Jak się nauczą debile wreszcie jeździć (i parkować) to ludzie jak Konfitura i takie dyskusje nie będą potrzebne.
@nairoht: te spierdoksy z mikrobloga nawzajem się oszukują pod tezęxD
Już teraz na każdy wypadek który skończy się na chodniku będą nakręcać pod narrację,że kierowca sobie jeździł celowo po chodniku i potrąciłxDDDD
@nairoht: co to za różnica czy ktoś celowo rozjeżdża ludzi czy jest tak starym dziadem, że nie potrafi jeździć (albo zdrowie mu nie pozwala) i taranuje ludzi na chodniku?
Z perspektywy osoby na chodniku żadna.
Prawo jazdy należy odbierać tak samo debilom jak i osobom starszym/chorym. Proste.
Komentarz usunięty przez autora
@Morf: a jak dostal wylewu, zawału, udaru, omdlenia - bo oczywiście takie rzeczy pojawiają się po wcześniejszych zapowiedziach, ty to chyba nie najmądrzejszy z miotu jesteś.
@Bzyllu: dlatego nikt, nigdy takich osób jak ty nie będzie traktował poważnie.
Komentarz usunięty przez autora