Aktywne Wpisy

Schwarzfahrer +250
Na rynku pracy w moim powiatowym jest taka sama lipa jak na rynku matrymonialnym.
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu

#latwogang
drodzy państwo, doszło tutaj do sigmy
drodzy państwo, doszło tutaj do sigmy
źródło: {76F2E3F8-81E6-4435-817B-85CCB6F87E22}
Pobierz

Chcę zajść w ciążę w wieku 18 lat.
„Zniszczysz sobie naukę w szkole średniej.”
Chcę zajść w ciążę w wieku 20 lat.
„Zniszczysz sobie lata studiów.”
Chcę zajść w ciążę w wieku 26 lat.
„Stracisz karierę”.
Chcę zajść w ciążę w wieku 31 lat.
„Jest już za późno, żeby mieć dzieci”.
Chcę zajść w ciążę w wieku 36 lat.
„Ciąża wysokiego ryzyka”.
Chcę zajść w ciążę w wieku 40 lat.
„Prawdopodobnie urodzisz dziecko z wadami rozwojowymi.”
Społeczeństwo:
„Dlaczego populacja spada?”
Nie jest to oczywiście jedyny powód, ale jeden z ważniejszych.
#demografia #populacja #europa #inzynieriaspoleczna
źródło: twitter-gif-2049441060456452381_69f30822d2838
Pobierz@Pshemeck: We wszystkich islamskich krajach dzietność leci w dół. Nawet w talibańskim ultrazamordyźmie.
źródło: afgan
Pobierz@Pshemeck: wykopki zdecydowanie mają za duże tyły z biologii
@Pshemeck: Powodem jest puszczenie w samopas stuleci ewolucji, czyli kobiecej hipergamii. Mężczyzna nie załapujący się na obiektywnie mierzalny próg atrakcyjności przez k0biecy mózg nie jest nawet postrzegany w kategorii człowieka. Natura.
Migracja do ośrodków miejskich (konieczność zaczynania od nowa + brak wsparcia dziadków, dodatkowo w ośrodkach wiejskich zawsze rodziło się więcej dzieci, choćby ze względu na większą przestrzeń do życia)
Problemy dojrzałego kapitalizmu (rosnące ceny nieruchomości, utrata pracy, czy też problemy związane z nią mogą być krytyczne dla spłaty kredytu, nie wszędzie zachowana jest odpowiednia ochrona młodych matek)
Zmiany kulturalne - kultura dobrobytu (mamy tyle ciekawszych rzeczy do roboty niż wychowywanie dzieci
Czemu nie można promocji płciowej
przy imigracji.¯\(ツ)/¯
@Trampoliniusz-Pompka: taka prawda- a teraz ani babcie, ani rodzeństwo ani sąsiadki się nie garną do pomocy,
@Pshemeck: właśnie problem w tym, że wcale nie chce. No i umówmy się ale zajście w ciążę w wieku 18 czy 20 lat to najprawdopodobniej właśnie koniec edukacji. Ale takie 30 lat, kiedy jest się już po studiach, popracowało parę lat to myślę, że nie powinen być żaden problem.
@vVXVv: Ale ja mieszkam na dzielnicy domow jednorodzinnych 90letnich w uk 15 minut piechota od uniwersytetu, dom blizniak, mam duzy ogrod za domem i prywatnosc, oraz spory podjazd.
takze wszedzie blisko a i zalety mieszkania w domu,
Sasiedzi maja 2-3-4 dzieci z tego co widze. Bo na warunki angielskie to sa spore