Wpis z mikrobloga

• 105
@BananowyKrol: chłop sobie żołądek wyciął, bo nie miał dość dyscypliny żeby trzymac michę i się ruszać trochę i będzie p-------ł jaki to z niego człowiek sukcesu XD
  • Odpowiedz
@BananowyKrol: Kolejny, który nie potrafi wziąć odpowiedzialności za własne decyzje... Łatwo jest prowadzić siedzący tryb życia, jeść to, na co ma się ochotę, pić alko, colę, energetyki, unikać spacerów, roweru, siłowni, a poza domem poruszać się tylko samochodem. A później zrzucić z siebie odpowiedzialność, bo przecież to choroba, nie lenistwo. Prawda?

Otyłość jest konsekwencją naszych wcześniejszych wyborów i nawyków.
  • Odpowiedz
  • 6
@Marcepanowy_Detektyw: pół biedy tam że jest gruby i nie umie schudnąć. Dużo takich ludzi.. Ale tworzyć taki pompatyczny post jakby nie wiadomo już ile schudnąl i jak to się poświęcił a chłop po prostu poszedł na łatwiznę i se zrobił operacje.
  • Odpowiedz
@BananowyKrol: LinkedIn to jest wylęgarnia raka - ludzie, ze wszystkiego próbują zrobić lekcje, KPI, kejsiki, wyzwania.

Zesrałem się - to mnie nauczyło pokory, żeby nie popijać kilograma wcześniej zjedzony czereśni mlekiem.

I to sztuczne poklepywanie się plecach i spijanie sobie ze stulejek:

Brawo Marek, świetny sukces (a tak naprawdę, mam Cię w dupie, ale przecież muszę pokazać jaki to jestem dobry kolega i wspierający sukcesy innych członek zespołu, a tak
  • Odpowiedz
Otyłość jest konsekwencją naszych wcześniejszych wyborów i nawyków

@Marcepanowy_Detektyw: Tak jak wszystko ale mam wrażenie, że synalek Donalda Trumpa dokonując wyborów nawet gorszych od ciebie dalej byłby miliarderem a ty co? Przecież wszystko zależy od twoich wcześniejszych wyborów ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@BananowyKrol: myślałam że widziałam już w życiu wszystkie fikołki, ale ostatnio mi się wyświetlił na instagramie post jakiejś laski, która kilka lat temu schudła po operacji a teraz przytyła. A przepraszam, nie przytyła. Jak to ujęła "otyłość jest w remisji".
  • Odpowiedz