Wpis z mikrobloga

Przypominam o możliwości dodawania mojego profilu do obserwowanych, aby byc na bieżąco z treściami któe publikuję w sieci typu Internet, na portalu typu wykop.pl
Ta opcja dalej jest dostępna, można śmiało naduszać, i to darmowe jest całkowicie, bo ja mam serduszko dobre, i nie biorę za to ani złotówki jeszcze.
z fartem
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@mythoMANIAC: @brzoza17kar będziecie się smażyć najwyżej w piekle, was Szatan będzie okręcał na ruszcie, a ja będę se pił z nim wódkę i się śmiał, że cierpicie, nie jesteście ze mną, to jesteście przeciwko mnie.
A ja wrogów nie traktuję humanitarnie, ja prostym jestem człowiekiem, sami sobie ten los gotujecie.
z fartem
  • Odpowiedz
  • 1
@Winogrono_bez_pestki1: No właśnie dla normalnych użytkowników to jest normalna i naturalna opcja, no jak widać, są osoby niestety które poziomem odbiegają nieco od standardów, błądzą, ale może znajdą wreszcie drogę świelistą, pójdą w kierunku prawdy, dadzą subka.
Tak czy inaczej dziękuję, i fajnie, że jesteś na liście, to wiele dla mnie znaczy.
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis: Można jakoś próbować ich nakierować, ale nic na siłę, sami muszą wykonać trochę pracy, aby znaleźć się na właściwej ścieżce. Oczywiście znajdą się i jednostki, postaci tragiczne, którym nie da rady pomóc, delikwenci skazani na tułaczkę w ciemnościach do końca życia. Jest jak jest, ziarno od plew oddzielić należy i lecieć dalej z koksem, że tak to ujmę kolokwialnie.
  • Odpowiedz
  • 1
@Winogrono_bez_pestki1: Nadzieja umiera ostatnia, ja do samego końca - swojego albo wykopu, będę o tych ludzi walczył i ich nawracał, bo taka moja misja jest na tym portalu.
Mnie namaścił najwyższy.
z fartem
  • Odpowiedz