Wpis z mikrobloga

Yebać całe to #datezone () Miałęm ładnie wyoksponowanego siurka co zdobył trochę lajków. A teraz nagrałem świetny film, który miał zachęcić jakieś zboczone nimfomanki do mnie, ot może coś by się znalazło, bo ludzie mieli zawsze filmy z kiepskimi spustami.
A mój film: Giga spust na koszulę, łącznie 7 wystrzałów przy jednym spuście bez przeładowania, koszula była tak mokra jakby kilka dni na deszczu leżała. Jeden z ciekawszych contentowo filmów myślę. I co? Datezone go nie zaakceptował BO SIĘ ZMIENIŁ REGULAMIN STRONY i nie można już zdjęć/filmów z samymi genitaliami publikować XD No klątwa znowu, nawet regulamin zmienił się pode mnie tak, by mnie tylko odcinać od różowych, chore g---o. A kiedyś taki film by bez problemu przeszedł. I całe życie pod górę. Poświęciłem koszulę która do wyrzucenia jest tylko

#tinder #przegryw #divyzwykopem
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pralko-suszarka: ale ty wiesz że tak 90% lasek odrzuca zdjęcie genitaliow? Tym bardziej jak masz tylko takie zdjęcie albo zdjęcie na profilowe. To nie c---i czy d--a jak u dziewczyn gdzie faceci sie slinia do tego. Kobiety inaczej podchodzą do takich spraw i zdjęcie siurka ich nie podnieca i nie zacheca by napisac do takiego typa
  • Odpowiedz
ale ty wiesz że tak 90% lasek odrzuca zdjęcie genitaliow?

@ONWRO95: wiem, ale moj film nie był zwykły, to był jeden z bardziej epickich spustów, a nie smark spływający z pały, a tak właśnie wyglądała większość filmów.

Kobiety inaczej podchodzą do takich spraw

@ONWRO95: Wiem, ale są też takie co lubią takie filmy oglądać. Skoro mordą i sylwetką nikogo nie przyciągnę, to chyba logicznę że muszę zmienić target
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: Datezone się strasznie z----ł i postawili na zysk. Na zbiornik wrzucaj, jak chcesz atencje zrób to w chwili przeładowania TOP zdjęć. Obecnie chyba o 1 albo o 2 godzina.
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: ale takich ktore to lubia i ktore akurat zainteresują sie twoim fiutem mimo tego ze dostają codziennie ich setki jest bardzo mala i szansa nikła. Z tym wyglądem to nie wiem jakbys musiał wygladac by nie zaruchac albo nie wyrwac dziewczyny na żywo.
  • Odpowiedz
@H_Moody: niestety datezon od paru lat juz sie z----ł. Ale zbiornik nie lepszy tam ciezko sie bić w ta stałych członków. Ciężko by ktos odpisal itp. Zbiornik martwy troche
  • Odpowiedz