Wpis z mikrobloga

Pomyślałem, że może Stanowski powinien zaprosić Szymona Nieradkę i Maksyma Szewczuka na debatę o problemie w egzekwowaniu przepisów z kodeksu ruchu drogowego, ale w sumie gdyby miała taka debata powstać to... Właściwie kto miałby stanąć przeciwko nim?

Czy jest jakaś realna grupa osób, której interesów można bronić w tym wypadku? Czy jest grupa uciemiężonych kierowców, którzy powinni mieć możliwość wypowiedzi?

Może w sumie, to co oni robią to nie walka z nielegalnym parkowaniem i niszczeniem wspólnej własności tylko właściwie z bardziej ogólnym problemem - mentalnością polaków.

W każdym razie przydałaby się jakaś odpowiedź na manipulacje polsatu skoro już mamy takie medium, które chce tworzyć treści wychodzące naprzeciw nieiczciwym praktykom niektórych redaktorów.

#kanalzero #konfitura #prawo #polskiedrogi #stopcham #samochodoza #polska
sosiwoczostkowe - Pomyślałem, że może Stanowski powinien zaprosić Szymona Nieradkę i ...

źródło: 1000052674

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sosiwoczostkowe: w łodzi mają takie stowarzyszenie samochodziarskie, w poznaniu jest apel zmotoryzowanych bodajże. chętnie bym zobaczył jak w debacie powtarzają bzudy ze swoich fanepejów i jak się te manipulacje i chłopski rozum rozkłada na czynniki pierwsze
  • Odpowiedz
@sosiwoczostkowe: typie jak baba wyskakuje z krzaków z ryjem do gościa i jedyne o co ma pretensje to o to co nosi, to do czego ja ją mam porównywać? i dodajmy, że w sumie wiele postów jestno tej jego karynie, że tonona wpada i nakręca karuzelę sp*erdolenia. Dalej, dalej b--ń tego gałgana xD
  • Odpowiedz
W 90% przypadkow, to zle parkujace osoby robia cyrk, a nie odwrotnie.

@sosiwoczostkowe: bo są prowokowane, zauważ że większość tych sytuacji zaczyna się od jakiegoś głupiego tekstu lub ataku konfitury, a potem to eskaluje i się nakręca. Przecież tylko o to chodzi w tych filmach o wyświetlenia na bogatych co łamią przepisy fajnymi furami, najlepiej jakimś adwokacie czy lekarzu albo na smutnych historiach jak to bogu ducha winny konfitura został
  • Odpowiedz
@sosiwoczostkowe: widać że jesteś psychofanem i będziesz go bronił za wszelką cenę nie zważając na żadne racjonalne argumenty i przeinaczając rzeczywistość. Dość przypomnieć słynny filmik ze starym dziadkiem któremu samochodoza wskoczył na maskę, ale to niedobra o tym mówić
  • Odpowiedz