Aktywne Wpisy

PtactwaWiele +1048
Myślałem że wykopki jak zwykle przesadzają z odklejką w gastro. Aż do wczoraj…
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze

#polityka #bekazzpisu #bekazprawakow
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-29 191223
Pobierz@guwno79281: Słabe to jest dorabianie narracji do pojedynczego zdjęcia byle się do kogoś p-------ć na siłę. Nie wiadomo z czego się śmiali ani czy robili to ciągle czy może jednorazowo ale oczywiście taki pomiot jak Matecki już korzysta z okazji i bawi się w inkwizytora i strażnika dobrych obyczajów
@KOLEGAMAMY: my uśmiechnięci potrafimy się zaśmiać z czegoś na pogrzebie kogoś kto był pozytywnym człowiekiem, wy się uśmiechacie tylko wtedy gdy kogoś boli d--a
@guwno79281: Ta, bo nie mogła im się przypomnieć jakaś zabawna sytuacja, dobre wspomnienie z Litewką, powinni tylko złe wspomnienia wspominać. Jakie szatańskie znaki?
@guwno79281: Był ten moment pokazywany w TV? Bo wiesz, czasem na pogrzebach ludzie wspominają zmarłych i mówią ciekawe i wesołe historię aby podkreślić jaką pozytywną osobą był zmarłu.
A co więcej, wiem że to szalony trend ale wiele osób (nawet starszych od Litewki) chce aby ich pogrzeby były radosne, a nie p--------e smutne stypy. Też
źródło: 1000008215
Pobierz@HrabiaTruposz: xD