Dobra obejrzałem dosłownie kawałek tej rozmowy i nie mogę z tej podniety jaką na twarzy ma doktorek jak ten jego cumpel jedzie po polsce #napierala #ojkofobia #bestiazewschodu
@Piotr_Rupik: -"nigdy nie usłyszycie, że ze stan Polski są odpowiedzialni Polacy" -literalnie Krakowska szkoła historyczna. I doktor historii tego nie prostuje. Eeeeehhhhh
@Piotr_Rupik: chcę tylko zaznaczyć, że Gornowicz pracuje w hotelu w UK - robi za odźwiernego - zaznaczmy, że bydle gardzi profesorami, którzy mają inne zdanie niż on ale... Gornowicz, socjolog, pracujący w UK w hotelu, plujący jadem na Polskę i Polaków to zawsze znajdzie się na gniotach bydluna
@vZGLSjkzfn: Niezły przypał - przypomina mi to tego bestsellerowego pisarza który pracował w Islandii na kasie i kradł p-------y - możesz sobie być choćby profesorem ale jeśli masz humanistyczne wykształcenie lub jesteś polskojęzycznym publicystą to na zachodzie jesteś ZEREM
@Piotr_Rupik: nie no ta rozmowa jest okrutna, ten obleśny, rubaszny doktorek szczerzacy zebiska na kazda krytyke Polski i Polakow (miejscami sluszna, miejscami nie, mniejsza o to). To juz nie jest konstruktywna krytyka (kiedys byla?) to jest jawne plucie jadem, doslownie jadem na swoj kraj, obrzucanie gownem jak orangutan w zoo. Doktorek musi miec grube kompleksy. Nawet ten Gornowicz czasem widac, ze cringuje i troche chamuje doktora, Napierale nic, doslownie nic
@Piotr_Rupik: To jest dla mnie asłuchalne, nawet w tle. Dwóch wujasów się umówiło na p--o, siedzą i p------ą skacząc po tematach. Jak propsuję Dottore za to, że robi lajwy i ten sześciogodzinny materiał z Gornowiczem o II Wojnie był dosyć ciekawy, tak tutaj format się wyraźnie zużył.
#napierala #ojkofobia #bestiazewschodu
źródło: obraz
Pobierz-"nigdy nie usłyszycie, że ze stan Polski są odpowiedzialni Polacy"
-literalnie Krakowska szkoła historyczna. I doktor historii tego nie prostuje. Eeeeehhhhh
źródło: gornowicz
Pobierzźródło: napierala crazy
Pobierz