Aktywne Wpisy

Salido +1505
Minął 0. (z 67) dzień wakacji.
To już 8. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2025:
To już 8. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2025:
źródło: 1-453841-52
Pobierz
omicronns +39

#motoryzacja #detaling #samochody
@Lofi_Mrufka: $$$
Najlepiej jak chciałem aby mi firma detailingowa wyczyściła wnętrze, odkurzenie umycie szyb plastików. Bez mycia na zewnatrz. Myślałem no maksymalnie 200zł mogę dać ale środek jak stan salon
żeby było śmieszniej to opel w kolorze czarnym więc zanim typ dojechał do domu to to auto już wymagałoby kolejnego mycia
Po części to dobrze że na etapie społeczeństwa coraz częściej zajmujemy się tego typu pierdołami - to znaczy że serio należymy do bogatszej części społeczeństwa tej planety.
czyli jak wzbudzić jakieś poczucie bycia wybrańcem w nałożeniu smalcu na auto za marne 2500zł xD
Weź zobacz co się teraz na siłowniach o--------a
Oskarki, ajfony, rewia mody, obowiązkowy trener
Jak miałem 20 lat to chodziłem w koszulce z juwenaliow, trener to była fanaberia dla bogoli a jedynym trenerem byl to był osiedlowy kafar, który gdy Cię lubił dawał porady za free. Teraz zapomnij
Ludzie oglądają to powstaje content
źródło: 1000045468
Pobierz@N331: typie myjka bezdotykowa ciśnieniowa i jedziesz cały samochód za 12 zł
Komentarz usunięty przez moderatora