Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +282
PijeWodePoPierogach +193
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

źródło: obraz
Pobierz2 mln pustostanow jest nie tam gdzie trzeba lub nie w tym standardzie co trzeba - czyli sa puste bo ludzie dokonali takich wyborów, ale połowicznie. Bo cos co moze byc odpychające dla kogos - dla innego moze byc Oki.
Struktura właścicielska, w Polsce moze przybyć kolejne 100%, ale jesli wszystkie skupi Elon musk i
*chociaż przy spadkowiczach z tagu to raczej zero income no kids,
ja msle, ze tam inwestorow nie ma - po prostu nie spelniaja deficniji tego slowa, za to spelniaja deficnijie slowa spekulacja
puste to nie stoja, czesc jest najmowana dlugoterminowo, czesc krotkoterminowo, sluzy za mieszkania weekendowe, dla kochanki i takei tam...
@san-san:
I jednak te 200K, w Warszawie czy 70 w Krakowie stoi puste.
W Warszawie jeszcze ok. 1990 było ZERO pustostanów
@Cozwykopem: A jak będą mieli mieszkanie, to znajdą inny powód aby nie mieć. Ci z mieszkaniami wcale nie produkują masowo dziecioków.
@Tamil: Oczywiście, że nie. Nawet jeśli mają to mieszkanie wcześniej, to o żadnej drużynie nie ma mowy, bo nikt takiej i tak nie chce, czy na 15 czy 150 metrach. Dzietność nie robiła się z metrów. Dzietność robiła się w ciasnej wiejskiej chacie u baby bez wykształcenia i bez antykoncepcji. Żadne mieszkania tego nie przywrócą.
@Cozwykopem: Możesz mieć i to mieszkanie wcześniej i tak dzietność w tym mieszkaniu będzie niska. Dzieci nie biorą się z mieszkań i dobrobytu. Jest wręcz odwrotnie.
A najstarsze przejmowało biznes na przykład.
Kobiety wychodziły za mąż i wychodziły niejako z rodziny.
Do pewnego momentu było ciężej