Wpis z mikrobloga

• 7
@tesknilam_: bo agresja i wyśmiewanie nie działają motywująco. No i cześć ludzi po prostu ma taka a nie inna przemianę materii I nic z tym nie zrobisz poza dosłownym glodzeniem sie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Hrjk: Agresja nie jest żadnym motywatorem i sama uwazam, ze np oburzenie że grubsi ludzie mają sesję w sportowych ubraniach jest szkodliwe. Jednak bywają sytuację gdzie ktoś jest nie wiem, bardzo otyły, żyje niezdrowo, a ma zalozmy rodzinę z dziećmi. Sama widzialam kiedys w górach mężczyznę który ledwo mógl chodzic i dziwilam sie, jakim cudem chosził po Zakopanem. A medycyna tez jest od tego, aby znajdowac jakies rozwiazania korzystne dla
  • Odpowiedz
@tesknilam_: mnie zazwyczaj nie obchodzi, jak wygladaja inni ludzie. Jak komus jest dobrze z otyloscia, to co mi do tego? Ich cialo, ich sprawa

Wlasciwie to mam wrazenie, ze inni bardziej zwracaja uwage na moj wyglad , niz ja sam, a uprawiam sport
Mysle tez, ze akurat cwiczacy ludzie raczej nie czesto wysmiewaja osoby otyle, poniewaz kazdy z tych ludzi tez pierwszy raz wszedl na silownie czy tam wsiadl na
  • Odpowiedz
Największa beka jak tzw „Fatboy” czy nazywajmy rzeczy po imieniu: typowy cham i buc sam zostaję grubasem. Xd Komicznie to wygląda. Nic nie jest dane na zawsze. Wystarczy wypadek który wpłynie na motorykę i jak ktoś posiedzi rok w domu to potrafi wyjść taki ulaniec że szkoda gadać.

Oczywiście taki człowiek z racji tego że jest chamem i bucem nadal będzie innych wyzywał. Widziałem jak typ ważący lekko 140kg wrzucał coś od
  • Odpowiedz
@tesknilam_: Jestem uczulony na ludzi którzy nie dbają o siebie i usiłują wymusić na innych poglądy, ze ich nieróbstwo i niechlujstwo jest porządaną normą. Niech spier###ją.
  • Odpowiedz
@czarnoibialo też mam wrażenie, że ćwiczący, dbający o siebie ludzie rzadko wyśmiewają grubych. Zwykle to suchoklatesy, wcześniaki i chude krótkie baby, którzy po prostu tak się urodzili i mogą jeść maka codziennie i nie przytyją, dokuczają grubasom xd
  • Odpowiedz