Wpis z mikrobloga

@DeV1RTU0S0: dlatego ja zawsze mówię cudze chwalicie a swego nie znacie. U nas tez nie jest najlepiej ale nie jest az tako syf jak w innych krajach da sie normalnie umówić nikt cie nie okradnie. Da sie spotkać normalne cichodajki czy dziewczyny dorabiające sobie plus komfort jakiś lepszy. Przynajmniej z moich odczuć jak to bylo za granicą a jak jest u nas. Wcale nie wypadamy tak zle a nawet bym
  • Odpowiedz
@DeV1RTU0S0: jestem z Wrocławia i to mit jak wiele. We wroclawiu nie masz az tyłu Ukraińców w sensie taki ze tutaj nie ma ich znacznie wiecej niz w innych miastach.
Co do Holandii to sie nie wypowiem bo nie byłem. Ale mam znajomego który mieszka w Holandii i chodzil w Amsterdamie na czerwoną ulice. Opowiadał ze znaczna większość lasek 10/10 i petarda ale nie do konca mu wierzę w jego
  • Odpowiedz
  • 2
@ONWRO95: To dobrze wiedzieć. A co do twojego kolegi, to strzelałbym że ma za niskie oczekiwania. Z mojego doświadczenia wynika, że większość lasek tam to stare prukwy. Oczywiście z nimi nie spałem, bo rozsądek by mi na to nie pozwolił. A wracając do prywatnych spotkań, w Holandii wygląda to podobnie jak w Polsce, jedynie masz takie udziwnienia jak zaliczki, weryfikacje itd. Po rozmowie z tą Kolumbijką dowiedziałem się, że większość
  • Odpowiedz
W takiej Holandii za godzinę zapłacisz +/- 200 EUR

@DeV1RTU0S0: no to faktycznie tragedia bo w polsce jak się poświęci więcej czasu i trochę dłużej poszuka to w takiej stawce można mieć układ sponsorowany z młodą, ładna dupą i nie godzinę a dwie lub nawet trzy.

Z tego co mi mówił jeden znajomy obieżyświat co pracował i mieszkał w ponad 15 krajach europy to ostatnie europejskie bastiony dobrych usług div
  • Odpowiedz
  • 1
@De_Fault: No niestety, wszędzie z roku na rok jest coraz gorzej. A sponsoringiem nigdy się nie interesowałem. Mógłbyś przybliżyć, jak taki układ wygląda? Te 200 eur to wykładasz za spotkanie, czy trzeba robić za bankomat?
  • Odpowiedz
@DeV1RTU0S0: wszystko do ustalenia indywidualnie - tak jakbyście negocjowali warunki umowy. Także ciężko opisać jakiś gotowy schemat. Mój idealny układ jaki miałem to wyglądał mniej więcej tak:

1. Laska do mnie pisze sms lub dzwoni czy nie chciałbym się spotkać dzisiaj lub jutro (bo potrzebuje $$ ale oczywiście oficjalnie tego nie mówi).
2. Odpisuje że jutro spoko, podaje godzinę (mam czas żeby ogarnąć b----l w mieszkaniu xd)
3. Ustalamy jeszcze szczegóły czy
  • Odpowiedz
We wroclawiu nie masz az tyłu Ukraińców w sensie taki ze tutaj nie ma ich znacznie wiecej niz w innych miastach.

@ONWRO95: we Wrocławiu jest procentowo więcej Ukraińców niż było Ukraińców we Lwowie przed wojną
  • Odpowiedz
@DeV1RTU0S0: @visez @De_Fault @pieknylowca @NijuGMD

Po co chodzicie na dziwki, obspermione, z chorobami, co nie mają do was szacunku, tylko udają za kasę, żule i menele, brudasy je ruchają, i jeszcze za to płacicie.

Zamiast znaleźć sobie wygłodniałe milfisko 45-55 lat, zadbane, pachnące, wymagania maja małe, skoro mi z gębą 3-4/10 się udało wyrwać w UK 8/10 Amerykankę milfa,
Obiadki ugotują, przyniosą, bez gumy można bo ryzyko ciąży
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: nie lubię starych bab, wolę dominować młode i chude 18-tki i patrzeć jak się zawstydzają kiedy im wkładam palucha do d--y. Swój pierwszy raz miałem z 16tką samemu mając 24. Dopóki będę miał jakiekolwiek szanse r----ć młode d--y czy to za darmo czy przez sponsoring dopóty będę to robił. A do starszych zawsze można wrócić. Taka 45 latka to idealny towar dla jurnego emeryta.
  • Odpowiedz
@De_Fault: Nie starych tylko zadbane m--f.
Taka milfica promienieje i sie mega stara do mlodszego ogiera.
Finansowo jest wlasciwie jak za darmo, tylko logistyka zostaje, ja nic jej nie place, prezent to raz,dwa na rok jakis tani kwiatek czy z podrozy cos przywioze jak mieso z krokodyla ostatnio.
Dodatkowo na spotkaniu to mozna po 7-8 godzin byc razem i 3-4 razy sie r----c, Zero grymasu, zreszta ona sama napalona jest
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: to ze ty taka znalazłeś nie znaczy że każda taka jest ( o ile wgl to prawda) roznie dobrze mozna ogarnac taka mloda ktora bedzie spełniać te same wymagania co napisałeś jak ta milfa. A jednak szansa na znalezienie ładnej szczuplej młodej jest większa niz znalezienie ładnej szczuplej milfy chętnej na s-x
  • Odpowiedz
to ze ty taka znalazłeś nie znaczy że każda taka jest

@ONWRO95: Z mojej obserwacji bardzo duzo mamusiek takie sa, duzo milsze wobec mnie niz mlodki, same zagaduja lub flirtuja, dotykaja,
A mlodki to wiecznie im cos nie pasi, to nie tamto nie, a w pisdu z takimi.

A jednak szansa na znalezienie ładnej szczuplej młodej jest większa niz znalezienie ładnej szczuplej milfy chętnej
  • Odpowiedz